|

Poslední zápas roku v rytmu charitativní akce! Draci přivítají Lední medvědy!

V posledním utkání v roce 2015 přivítají hokejisté HC BAK Trutnov hosty z Pelhřimova. Utkání se nese v duchu charitativní akce "Teddy bear toss - Let plyšáka", která proběhne okamžitě po skončení první třetiny utkání. Přijďte podpořit domácí Draky a pomoci dětem, kteří to potřebují nejvíce!

Tento článek patří k zápasu TRU - PEL 5:2
Utkání dvou sousedů z tabulky bude zvláště pro domácí tým velmi důležité. V prvním měření sil totiž Trutnov na Pelhřimov nevyzrál. V zápase, kdy rozhodla třetí třetina, tahali hosté za kratší konec a odvezli si sedmigólový příděl (7:3).

HC BAK Trutnov

V posledních zápasech se Trutnov zvednul. Ze třech utkání získali Draci čtyři body. Nejprve podlehli na domácím ledě Kolínu, poté zvítězili nad Jabloncem (doma 6:3) a prohráli v Klášterci n/O až po nájezdech.

Ve skvělé formě je vedoucí muž bodování Lukáš Kastner, který v posledních třech zápasech nasbíral tři body. Při chuti je také posila Aleš Půlpán, který za poslední tři utkání nasbíral pět bodů (4+1). V obraně se Trutnov spoléhá na řízného beka Aleše Píšu, který po delší pauze opět nastupuje v zeleném dresu. Jeho bodový příděl v posledních třech utkáních je pětibodový (1+4). V brance podávají velmi spolehlivé výkony Josef Čáp a Ota Jeschke. Oba dva mají úspěšnost zákroků přes 90%.

HC Lední medvědi Pelhřimov

Hostující celek z Pelhřimova měl sice velmi pomalý start v sezóně, ale je to soupeř z kolonky nevyzpytatelných. Kádr Ledních medvědů doznal několika změn a jak všichni můžeme vidět, k něčemu to bylo. V posledních třech zápasech vyhráli pelhřimovští všechny. Přitom porazili soupeře s celkovým skóre 20:11.

V dresu Pelhřimova nejvíce září Martin Hadrava, kterí nasbíral 24 bodů. V posledním utkání si dokonce připsal 4 branky a jednu asistenci. V bodování mu sekunduje Libor Bezděk, kterí nasbíral od va body méně než Hadrava. Slabinu má Pelhřimov v brance, pokud se to dá tak nazvat. Tandem Černý - Svoboda nijak ve statistikách nevyčnívá. Oba dva mají úspěšnost hluboko pod hranicí 90%.

Teddy bear toss - Let plyšáka

První siréna spustí charitativní akci "Teddy bear toss - Let plyšáka". Máte doma plyšové hračky a už si s nimi nehrajete? Chcete se jich zbavit a nevíte jak? Přineste si je sebou na středeční duel s Pelhřimovem a vhoďte je po první siréně na ledovou plochu. Všechny hračky, které se posbírají, poputují do dětských center a domovů, kam je přivezou samotní hráči HC BAK Trutnov. Společně tak pomůžeme vyčarovat úsměv na dětských tvářích! Redakce