|

Středa nabídne souboj Draků! Trutnov přivítá Bílinu!

V dalším zápase, tentokrát už znovu na domácím ledě, se představí HC BAK Trutnov a soupeřem mu budou HC Draci Bílina. Utkání začíná v 18:00 a opět budeme soutěžit!

Tento článek patří k zápasu TRU - BLN 3:2 pr.
Hokejisté Trutnova nemají v první polovině vůbec lehký los. Většinu utkání zatím odehráli na hřištích soupeře, ze kterých si odvezli pouhých šest bodů (výhra v Sokolově a výhra v J. Hradci). Na domácím ledě však Trutnov válcuje jednoho soupeře za druhým. Kromě prvního zápasu, plného nervozity, se Žďárem, vyhrál Trutnov všechna domácí utkání.

Poslední tři zápasy byli hodně odlišné. Sobotní výhra nad Havlíčkovým Brodem, byla ukázkou vůle a bojovnosti. Středeční prohra v Klatovech, to bylo utkání, na které chtěli hráči Trutnova okamžitě zapomenout. Další sobotní, to poslední, klání ve Slaném už bylo z pohledu Trutnova odehrané dobře. Ovšem tomu chyběly body a hlavně spolehlivý a soustředěný výkon v důležitých momentech.

V loňské sezóně se Trutnov s Bílinou utkal dvakrát. V prvním zápase zvítězil Trutnov 3:2, na svém ledě, v Pro Hockey Aréně. V odvetě byla úspěšnější Bílina, která na svém ledě vyhrála 4:2.

Hokejisté z Bíliny jsou v tabulce těsně za Trutnovem, takže důležitost zápasu vůbec nemusíme zmiňovat. V posledním zápase Bílina nestačila na Klatovy, kterým podlehla na domácím ledě 4:7. V dresu Draků se nejvíce daří Štěpánu Štěpánkovi, který nasbíral dosud osm bodů za pět branek a tři nahrávky.

Utkání mezi Trutnovem a Bílinou začíná v 18:00, ve středu 4.11.2015 v Pro Hockey Aréně v Trutnově. Těšit se opět můžete na soutěž "JSEM V SESTAVĚ"! Děkujeme za přízeň a těšíme se na vaší návštěvu. Redakce