|

Kvalifikace začíná, Trutnov zbrojí na Prahu!

Již tento pátek, 7.3.2014 od 19:15, nastoupí hokejisté Trutnova na stadionu Hvězdy Praha. Kvalifikace o o baráž II. Ligy je tady!

Tento článek patří k zápasu HVP - TRU 1:3
Hokejisté Trutnova se před týdnem stali mistrem ligy v Královéhradeckém kraji. Po krátkých oslavách však ihned v pátek už trénovali a začali s přípravou na velmi náročný týden. Rozlosování kvalifikace bylo jasné už na začátku tohoto týdne. Trutnov je nalosován do dvoučlenné skupiny A společně s Hvězdou Praha, která se stala mistrem ligy v kraji Pražském.

Mužstvo HC Hvězda Praha si ve finále poradilo s týmem z Letňan. Poslední utkání dopadlo jasným rozdílem ve prospěch Hvězdy - 6:2. V dresu pražského celku najdeme dva hráče, kteří mají zkušenosti s trutnovským zimákem. Tím prvním, méně zkušeným je Richard Lobo, který se zapojil s Trutnovem do přípravy ve II. Lize, ale nakonec kvůli studiu odešel do Prahy. Druhým hráčem je Daniel Fuks. Dan působil v Trutnově od žákovských kategorií až po muže. V "novodobém" trutnovském dresu se však už neobjevil. Zvláště pro něho to bude velmi emotivní série, která se hraje pouze na dvě utkání.

První utkání je tedy na programu v Praze, na stadionu Hvězdy Praha, tento pátek od 19:15. Odveta se bude hrát v Trutnově, v neděli 9.3.2014 od 18:00.

Jak kvalifikace dopadne? To se dozvíme již na konci tohoto týdne! Děkujeme za podporu a těšíme se na vás v Praze! Redakce