|

Dohrávka s Hronovem se hraje již dnes! 4.1 v 18:00!

V dnešním utkání se představí domácí HC BAK Trutnov a hostující Wikov Hronov. Zatímco Trutnov má postavení v tabulce jisté, Hronov ještě má o co hrát. Utkání začíná v 18:00 hodin.

Tento článek patří k zápasu TRU - HRN 4:2
Trutnovští hokejisté měli přes vánoční svátky pauzu. V posledním utkání, na ledě Jičína, s přehledem zvítězili 1:7 a utkání rozhodli během tří minut v první třetině. Trutnov je lídrem základní části s luxusním náskokem čtyř bodů (před dnešním utkáním - pozn.red.) a má zápas k dobru. V trutnovské sestavě by neměl nikdo chybět.

Hokejisté Hronova nemají za sebou oslnivou sérii. Ještě před několika zápasy Hronov usiloval o třetí, nebo o druhé místo. Po prohře s Třebechovicemi (2:1) dostal Hronov výprask s Vrchlabím (3:11) a sérii zakončil na ledě Nového Města (5:1). Tři zápasy a nula bodů, to Hronov řadí až na pátou pozici! Hronov má navíc celou sezonu potíže s brankáři - Exner se zranil, Svoboda skončil a jediným, kdo může chytat je Mráček ze Dvora Králové.

Jak si domácí povedou v dnešním zápase, to můžete vidět již od 18:00 na Zimním stadionu v Trutnově! Těšíme se na vás! Redakce