|

Trutnov začíná druhou půlku základní části. Ve středu přivítá Nový Bydžov.

V prvním zápase druhé poloviny soutěže přivítá domácí HC BAK Trutnov hostující HC Stadion Nový Bydžov. Utkání začíná v 18:00 hodin.

Tento článek patří k zápasu TRU - SNB 4:3
Trutnovští hokejisté si v posledním utkání snadno poradili se soupeřem ze Semechnice. Utkání rozhodla už první třetina, kde domácí Draci vstřelili 6 branek a s přehledem ji vyhráli 6:0. O desetibrankový příděl se postarali potom ve druhé třetině a v té třetí už branka nepadla. Nejvíce se dařilo navrátilcovi do trutnovské sestavy Jakubovi Luštincovi, který si připsal čtyři body (3+1). Pozadu nezůstal ani nejproduktivnější hráč domácích Petr Chytráček, který si také připsal čtyři body (1+3). Ve středu nastoupí nová posila z Hradce Králové Daniel Filip a do utkání nezasáhne dvojice Procházka, Zelenka. Ve středečním duelu taky bude k vidění Ondřej Březina, který má ve Žďáře volno a bude tak pomáhat v Trutnově.

Nový Bydžov se v prvním utkání proti Trutnovu vytáhl, ale utkání do vítězného konce nedotáhl a prohrál 4:6. Na koho by si měli dát domácí pozor? Určitě na Pomichálka a Kubištu, kteří nastupovali v 1. lize v Hradci Králové, ve 2. lize v dresech Kutné Hory a Kolína. Nový Bydžov stále bojuje o postupovou osmičku, ale v posledním zápase, pro ně klíčovém, prohráli s Novou Pakou.

Jak utkání dopadne? To můžete vědět již dnes večer! Neváhejte a přijďte podpořit domácí hráče! Utkání začíná v 18:00 hodin. Redakce