|

Trutnov přivítá předposlední Semechnice.

V posledním zápase 1. kola KLM mužů se představí domácí HC BAK Trutnov a hostující TJ Sokol Semechnice. Utkání začíná v 17:00 hodin.

Tento článek patří k zápasu TRU - SEM 10:0
Trutnovští hokejisté tento týden odpočívali. Tři dny volna zakončily tréninkové jednotky ve čtvrtek, v pátek a v sobotu. Do zápasu je připraven Jiří Antonín, kterému skončil disciplinární trest. V utkání budete moc vidět i novou akvizici Jakuba Luštince, který společně s Chytráčkem a T. Veselým tvoří údernou druhou formaci, jako tomu bylo v loňské sezoně. V neděli budou k dispozici i Zelenka, S. Procházka a Vlček. Trutnov své poslední utkání sehrál v N. Pace, kde překvapivě prohrál 5:2. Hořký kalich, který si Trutnov vypil až do dna, se snad už nebude opakovat a trutnovští hokejisté naváží na své výsledky z předchozích zápasů. V brance by měl nastoupit Pech a záda mu bude krýt Michal Veselý. Trutnov je momentálně na třetím místě v tabulce.

Hostující Semechnice je předposlední a jediná jejich výhra byla nad Opočnem. Právě s Opočnem se střídají i v pořádání domácích zápasů, jelikož Sokol nemá svůj Zimní Stadion. V sestavě Semechnice je nově David Řehák, který v minulosti nastoupil i v dresu Draků a v prvním zápase v dresu Semechnice si připsal jeden mínusový bod.

Jak utkání dopadne, to můžete sledovat od 17:00 hodin na Zimním Stadioně v Trutnově, tuto neděli 18.22.2012. Těšíme se na Vaší návštěvu! Redakce