|

Trutnov se dočkal desítky!

V dalším utkání si poradili domácí hokejisté jasným rozdílem se soupeřem ze Semechnice. Utkání skončilo 10:0!

TRUSEM
Trutnov
13. Kolo
Trutnov
18.11.2012
17:00
10:0
(6:0, 4:0, 0:0)
Semechnice
Branky a nahrávky: 5. Luštinec (Chytráček, T. Veselý), 11. S. Procházka (Zelenka), 12. Chytráček (Luštinec), 13. Vlček (Zelenka, Kašák), 13. Šimoníček (Perutek, Mašek), 20. Kašák (Procházka, Zelenka), 22. Luštinec (Chytráček), 23. Karlík (Kašák, S. Procházka), 25. Vlček (S. Procházka), 39. Luštinec (Chytráček)

Vyloučení: 2:9, Využití: 3:0, V oslabení: 1:0, Střely na branku: 41:6

Rozhodčí: Horák - Bednář, Runštuk

Duváci: 232

Trutnov: M. Veselý (od 31. Pech) - Synek, Antonín, Poul, Seidl, Karlík, S. Procházka (od 41. Kuna) - Perutek, Šimoníček, Mašek - T. Veselý, Chytráček, Luštinec - Vlček, Kašák, Zelenka

Semechnice: Vacek (od 13. Chalupný) - Gois, Chudý, Jánský, Novotný, Číšecký, Čapek, Rejchrt, Hladík, Khol, Frýda, Vaňát, Ryšavý, Řehák

Domácí hokejisté si poradili v posledním utkání prvního kola KLM mužů s mužstvem ze Semechnice. Trutnovští si s chutí zastříleli a počet branek se zastavil na deseti. Hattrickem se blýskl Jakub Luštinec.

Utkání začalo v jasné roli domácích, kteří na soupeře vlétli jako uragán. První šanci měl Šimoníček, ale po závaru před brankou se skóre ještě neměnilo. To přišlo v přesilové hře, na kterou šla loňská elitní formace. Chytráček si vyměnil kotouč s Veselým, poslal pas na Luštince a ten střelou z první překonal Vacka - 1:0. Branková smršť se spustila v 11. minutě. Spolupráce dvou matadorů skončila v síti. Zelenka přebral kotouč v útočném pásmu, našel Procházku a ten střelou příklepem trefil roh branky - 2:0. Ve 12. minutě ujela dvojice Chytráček a Luštinec a prvně jmenovaný zakončil staronovou spolupráci naprosto přesně - 3:0. Ve 13. minutě si kotouč našel Kašák, přihrál Zelenkovi, který našel Vlčka a ten chladnokrevně zakončil pod horní tyčku - 4:0. V té samé minutě, jen o pár sekund později se prosadila nově sestavená první pětka. Mašek vyslal do brejku Perutka, ten naservíroval kotouč na Šimoníčka a trutnovský kapitán si povodil hostujícího brankáře, který okamžitě vystřídal - 5:0. Skóre v první třetině uzavřeli domácí. Procházka načasoval přihrávku na Kašáka no a ten svůj bekhendový blafák proměnil - 6:0.

V první třetině šest branek, co se očekávalo od té druhé? Ještě větší příděl! Ihned ve 22. minutě se prosadili opět domácí. Chytráček přihrál na Luštince, ten si kotouč potáhl a švihem překonal Chalupného - 7:0. Další branku přidali domácí ve 23. minutě. Procházka našel Kašáka, ten přehrál kotouč na Karlíka, který jednoduše vystřelil mezi nohy - 8:0. Ve 25. minutě se skóre opět změnilo. Stanislav Procházka načasoval svůj pas výborně, našel Vlčka a trutnovský útočník se nemýlil - 9:0. Jubilejní desátou branku si nechali trutnovští až na konec druhého dějství. Ve 39. minutě se trefil přesně Luštinec - 10:0.

Ačkoliv měli domácí spoustu šancí, skóre se už nezměnilo. Pro představu: Když se vystřídali brankáři domácích, tak 30 minut nešla na Pecha ani jedna střela. Michal Veselý kryl pouhých 6 pokusů.

Domácí hokejisté si dokráčeli pro tři body, fanoušky potěšili deseti brankami a mohou se připravovat na další střetnutí, které je čeká ve středu, na domácím ledě proti N. Bydžovu. Utkání začíná jako vždy, v 18:00 hodin. Děkujeme za dnešní podporu a těšíme se na Vaší další návštěvu!

Ostatní výsledky KLM mužů:

Opočno 7:9 Hronov, Náchod 3:9 Vrchlabí, Dvůr Králové n/L 0:4 Třebechovice, Jičín 5:2 Jaroměř, N. Paka 7:3 N. Bydžov Reportáž: Redakce