|

Ve středu čeká Trutnov těžký soupeř z Jaroměře.

Ve 2. kole se utká domácí Trutnov s hostující Jaroměří. Utkání začíná ve středu 10.10.2012 od 18:00. Otevřen by měl být i Fanshop.

Tento článek patří k zápasu TRU - JAR 4:2
Středeční klání nám nabídne duel mezi HC BAK Trutnov a HC Jaroměř. Obě dvě mužstva svoje první zápasy vyhrála.

Trutnovští zajížděli v prvním kole na horký led do Nového Bydžova. Jak se již zdálo před utkáním, zápas to nebyl jednoduchý. Po první třetině hostující favorit prohrával 1:0. V druhém dějství využili Draci přesilovou hru a skóre srovnali. Ve třetí třetině pak hostující Trutnov domácí Bydžov udolal 3:5 a odnesl si tak první tři body do tabulky. V trutnovské sestavě se blýskl čtyřmi body mladík Perutek (3+1) a výborný výkon podal také matador a trenér v brance, Radovan Biegl. Trutnovská sestava by měla doznat změn, oproti té nedělní, jelikož by měl nastoupit Procházka a Kašák.

Hostující Jaroměř si v prvním kole poradila na svém ledě s Novou Pakou. Utkání bylo dramatické, ale nakonec si ho Jaroměř vzít nenechala a zvítězila těsně 5:4. V sestavě hostí si musí domácí Trutnov dát pozor především na provokatéry Vejmana a Rudolfského, kteří kazí dojem ze hry celému mužstvu Jaroměře a jejich časté zkraty jsou opravdu bezmyšlenkovité. V ofenzivní činnosti si nejlépe vede Luděk Novotný nebo Jiří Hamáček. Jaroměř je posílená o pár juniorů z Hradce Králové.

Utkání mezi HC BAK Trutnov a HC Jaroměř se hraje ve středu, 10.10.2012 od 18:00, na trutnovském zímním stadioně. Redakce