|

Sezóna začíná na ostro, Trutnov jede do Bydžova.

K prvnímu mistrovskému utkání v krajské lize nastoupí Trutnov již dnes, v neděli 7.10.2012 od 17:00 v Novém Bydžově.

Tento článek patří k zápasu SNB - TRU 4:6
První mitrovské utkání je vždy těžké, ikdyž hrajete proti papírově slabšímu soupeři. To dnes přesně čeká Trutnov. Loni v této době už pár kol za sebou ve druhé lize, letos první utkání v kraji.

Přípravná utkání vyzněly jasně pro Trutnov. Ze 7 utkání, 7 výher a skóre 43:28. To hovoří za vše... Ve všech utkání vyjma dvou, padalo hodně branek. V trutnovském dresu procitli střelci jako je Libor Mašek, Vojtěch Perutek, navrátilec do sestavy Stanislav Procházka nebo nový kapitán domácích Jirka Šimoníček. V brance se střídali Biegl - M.Veselý - Pech.

Co dodat k soupeři? Každým rokem hraje Nový Bydžov skupinu Play-Out. Jeho hra není nijak oslnivá a vyniká snad jen v počtu trestných minut. V čem může uspět proti Trutnovu je právě to, že bude kazit hru, kterou Trutnov hraje.

Co na dnešní utkání říkají hráči Trutnova? Položili jsme jim jednoduché dvě otázky - Co očekávají od prvního zápasu a jak hodnotí uplynulou přípravu.

Jiří Šimoníček:

"Bydžov neznám, ani nevím kudy se tam jede. Určitě budeme hrát ze zajištěné obrany a pak uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet. Příprava byla výborná, neprohráli jsme ani jeden zápas, ale naopak jsem dostávali zbytečné branky a nepokrývali jsme si hráče ve svém vlastním pásmu, to musíme zlepšit."

Vojtěch Perutek:

"Dnes očekávám nelehké utkání, protože Bydžov je zarputilý soupeř a nedá nám nic zadarmo. Přípravu hodnotím kladně, protože jsme neprohráli, ale trošku nám to skřípe v obraně což musíme už dneska zlepšit!"

Libor Mašek:

"Od dnešního zápasu očekávám, že navážeme na výsledky z přípravy a zahrajeme si s chutí hokej. Tři body jsou samozřejmostí, bez těch se nevracíme. Myslím si že příprava byla výborná, na to, že jsme neodehráli ani jeden zápas v kompletní sestavě, tak to bylo super a navíc jsme ani neprohráli, takže spokojenost."

Utkání začíná v neděli 7.10.2012 v 17:00 v Novém Bydžově. Redakce