|

1. Zápas PLAY OFF v Benešově!

1. Zápas Play Off sehrají trutnovští hokejisté v Benešově a to 15.2.2011 od 18:00 hod.

Tento článek patří k zápasu BNS - TRU 8:6
Play Off... To je pro hokejistu pojem, který nelze s ničím srovnávat. Přestřelky, prodloužení, nájezdy, dobrá atmosféra, vypjaté utkání a emoce. To vše je Play Off.

V Trutnově se po roční pauze opět play off hraje. Domácí "DRACI" postoupili do vytoužené nadstavbové části ze sedmé příčky. V sérii hrané na dvě vítězná utkání se setkají s Benešovem.

První utkání v sezoně s Benešovem Draci odehráli na ledě domácích "Vodních lvů". Po bojovném výkonu trutnovští podlehli 4:2 a prodloužili tak sérii neporazitelnosti Benešova vůči Trutnovu. V domácím utkání Draci tuhle sérii prothrli a hladce vyhráli 6:4. Další utkání v Benešově bylo jedno z nejlepších v sezoně a už bylo pod vedením nového kouče - Jaromíra Jindřicha. Utkání Draci rozhodli ve třetí třetině (0:4) a zvítězili 3:7. Poslední utkání v základní části s Benešovem Trutnov sehrál doma. Po první třetině překvapivě vedl 3:0. Ovšem druhá třetina skončila 0:5 a to rozhodlo. Poté Draci srovnali krok na 5:5, ale Benešov má kapitána jak se patří. Kaňka rozhodl střelou do "víka" - 5:6.

Bilance s Benešovem v základní části:

1. zápas: BNS 4:2 TRU

2. zápas: TRU 6:4 BNS

3. zápas: BNS 3:7 TRU

4. zápas: TRU 5:6 BNS

Nejproduktivnější hráči série TRU vs. BNS - základní část:

Trutnov - Jindřich (3+5), Chytráček (5+3), St. Procházka (4+0)

Benešov - Kaňka (2+3), Jágr (2+4), Jonáš (4+4)

Klíčoví hráči:

Trutnov - Škrabelj (brankář), Malinský, Antonín (oba obránci), Jindřich, Chytráček, St. Procházka, Šimoníček (všichni útočníci)

Benešov - J. Verbík (obránce), Kaňka, Jonáš, Jágr (všichni útočníci)

Jak 1. utkání Play Off mezi Benešovem a Trutnovem dopadne, sledujte na serveru onlajny.cz

Všechná práva na tento článek si vyhrazuje web hctrutnov.cz a HC DRACI o.s. Kopírování článku je zakázáno! op