|

Třetí prohra v řadě. Ani 51 střel nestačilo na výhru ...

Hokejisté Trutnova předvedli v Letňanech kanonádu. Ale v cestě jim stál fantastický výkon domácího brankáře Hamalčíka a tří bodový slávista Panna.

LETTRU
Letňany
17. Kolo
Letňany
14.11.2018
18:00
6:3
(3:1, 1:0, 2:2)
Trutnov
Branky a nahrávky: 1. Eliáš (Fabiánek, Horák), 11. Dyrynk (Panna, Prchal), 17. Schwamberger (Dyrynk), 36. Panna (Schwamberger, Dyrynk), 43. Panna (Schwamberger), 60. Horák (Barbora) - 9. Šimeček (Kalla, Kubinčák), 46. Semorád, 48. Semorád (Ukhin, Šefl)

Vyloučení: 3:1

Letňany: Hamalčík (Špirek) – Beran (C), Eliáš, Keller – Prchal, Fabiánek, Barbora, Nedorost, Hejda, Procházka, Šilhan, Dyrynk, Chlouba, Panna, Uhlíř, Vobořil, Hanuš, Schwamberger, Horák

Trutnov: Ašenbrenner (Jeschke) - Bezděk, Fedulov, Vácha, Šefl, Suk, Pražák - Šimeček, Kalla, Kubinčák - Tatar, Semorád, Ukhin - Vacek, Janoušek, Smékal - Chytráček, Martinec, Gabriel

Hokejisté Trutnova zajížděli na led Letňan s novou posilou Jardou Šimečkem. Na marodce jsou Suvorov, L. Junek a Svoboda. Letňany se mohly opřít o brankáře Hamalčíka (Kadaň) a dvojici ze Slavie Praha Panna, Hejda. První dva jmenovaní se ukázali jako klíčovém postavy středečního duelu.

Utkání začalo pro Draky špatně již v úvodu. V 39 sekundě využil přečíslení tří proti jednomu domácí Eliáš - 1:0. Hosté však hráli velmi aktivně a soupeře posílali do šancí jen vyjímečně. Srovnání měl na hokejce Kubinčák, ale Hamalčík ho vychytal. V 8. minutě byl však krátký na střelu Jaroslava Šimečka - 1:1. Letňany byly pod tlakem, ale když se z něj vymanily, stálo to za to. Zasahovat musel Ašenbrenner proti pokusu Horáka. V 11. minutě se navíc prosadil po hostující hrubce domácí Dyrynk - 2:1. Letňanskou senzaci v první třetině navíc dokonal v 17. minutě Schwamberger a Trutnov začal být na lopatkách.

Domácí trestali každé zaváhání trutnovských hokejistů. Na druhé straně doslova čaroval domácí Hamalčík. Vychytal tutovku Kubinčáka a poté i Kallu. Hostující první centr navíc orazítkoval ještě tyčku. Nedařilo se ani při pokusech Semoráda a Smékala. Domácí se mohli opřít o vyníkající výkon v brance. Navíc opět potrestali chybu hostů. V 36. minutě se prosadil Panna a začalo být opravdu zle - 4:1.

Po nástupu na led Letňany dokonali trutnovskou zkázu. Ve 43. minutě vstřelil svůj druhý gól v utkání domácí Panna - 5:1. Trutnov vrhl doslova vše do útoku. Ve 45. minutě snížil Jan Semorád. O tři minuty později našel Ukhin hostující kapitána a Honza Semorád snížil na rozdíl dvou branek - 5:3. Hned v dalším střídání mohl zkompletovat hattrick, ale za Hamalčíkem opět zvonila tyčka. Velkou šanci promarnil Kalla, po něm Šimeček a následně i Kubinčák. Šlo do tuhého a domácí brankář byl prostě bezchybný. Domácí se navíc vymanili z tlaku a před koncem zápasu pečetili skóre na konečných 6:3 z hole Horáka.

Třetí utkání končí porážkou a opět hokejisté Trutnova inkasovali šest branek. Situace se jim komplikuje, ale zbraně rozhodně neskládají. Na třetí utkání za sebou, na hřišti soupeře, zajíždí Trutnov v sobotu a představí se na horkém ledě Klatov.

Děkujeme fanouškům za podporu. Reportáž: Redakce