|

První utkání skončilo až v prodloužení...

První přípravné utkání splnilo svůj účel. Ve hře bylo vidět všechny hráče, kteří prošli náročným víkendovým testem. Z výhry se nakonec radovali pražští Letci.

TRULET
Trutnov
1. Zápas
Trutnov
08.08.2017
18:00
5:6 pr.
(2:0, 0:0, 2:1, 1:4 - 0:1)
Letňany
Branky a nahrávky: 2. A. Půlpán (J.Martinec), 15. A. Půlpán (J.Martinec), 36. Malík (Machač), 37. T. Půlpán (Kastner), 52. Janoušek (T. Půlpán, Hlaváček) - 38. Mišner (Doležal), 49. Svoboda (Saňa, Doležal), 59. Dyrynk (Prchal Vojtěch), 60. Mišner (Chvala), 60. Mišner (Saňa), 65. Prchal Václav

Trutnov: Ašenbrener (od 59. do 60. Pluháček) - Poul, Fedulov, Tůma, Machač, Tatar, Suk - Rohlík, J. Martinec, A. Půlpán - T. Půlpán, Kastner, Hlaváček - Ukhin, Chytráček, F. Martinec - Malík, Janoušek, Zahradník - Patzelt

Letňany: doplníme později...

První přípravné utkání splnilo svůj účel. Do utkání zasáhli všichni hráči, kteří se perou o trutnovskou sestavu. V brance se objevil Patrik Ašenbrener a svojí premiéru mezi dospělými si odbyl junior Vojta Patzelt a v brance dokonce starší dorostenec, šestnáctiletý Mikuláš Pluháček.

Utkání se hrálo čtyřikrát patnáct minut a fanoušci dokonce viděli prodloužení. Trutnov točil tři obranné dvojice a vždy dva útoky, které si zahráli vždy polovinu utkání.

Výborný výkon předvedl v brance Patrik Ašenbrener. Dvě branky vstřelil loňský nejproduktivnější hráč Trutnova a kapitán Aleš Půlpán. Na dvě branky mu nahrála nová akvizice z pardubického Dynama Jakub Martinec. Gól a asistenci zapsal i Tomáš Půlpán.

Trutnov nezvládl závěr zápasu, kdy obdržel naprosto tři zbytečné branky po taktických chybách. V prodloužení pak přišla další chyba a rozhodující branka.

Hokejisté Trutnova však měli v nohách velmi těžké čtyř fázové víkendové soustředění. Letňany mají v trénincích na ledě velký náskok. A to bylo vidět, že si jsou v bruslení jistější. Po stránce herní to v celku Trutnova nevypadalo zle, ale je vidět, že taktické rezervy tam stále jsou, jelikož ještě nebyl čas na nich pracovat. To bude taky tím, že Trutnov byl v úterý teprve čtvrtý den na ledě.

K mužstvu by se měl zapojit v polovině srpna Aleš Píša a ještě další dva obránci, kteří svoje štěstí zkoušejí na kempech v zahraničí a ve vyšší soutěži v ČR.

Děkujeme všem divákům za podporu a těšíme se na další přípravné utkání, které Draci sehrají 16.8.2017 od 18:00, když na svém ledě přivítají Stadion Vrchlabí. Reportáž: Redakce