|

Klášterec byl nad trutnovské síly. Trutnov znovu doma padl...

Ani v dalším domácím zápase se hokejistům Trutnova nepodařilo zvítězit. Skálopevná obrana Klášterce byla nad síly Draků, kteří prohráli 1:4.

TRUKNO
Trutnov
11. Kolo
Trutnov
29.10.2016
18:00
1:4
(1:1, 0:2, 0:1)
Klášterec nad Ohří
Branky a nahrávky: 16. Píša (A. Půlpán, Kastner) - 11. Zdeněk (Vrtek), 30. Huňady (Žižka, Charousek), 40. Charousek (Žižka, Tupý), 44. Hrdlička (Vrtek)

Vyloučení: 7:5, Využití: 1:3

Trutnov: Jeschke (Veselý) - Poul, Píša, Vácha, Abraham, Bezděk, Beneš - T. Půlpán, Kastner, A. Půlpán - Chytráček, Janoušek, Ukhin - Smékal, Fedulov, Kysela - Hlaváček

Klášterec nad Ohří: Lukeš (Kutnar) – Žižka, Páleník, Cestr, Gröger, Zicho, Sklenička – Tupý, Charousek "C", Huňady, Hrdlička "A", Vrtek, Zdeněk, Macháček, Strunz, Mála, Drazdík

Stále ta samá písnička a pořád dokola... Hokejisté Trutnova nedokázali navázat na utkání ve Slaném, kde vyhráli 5:7. Na domácím ledě tentokrát podlehli Klášterci, který předvedl velmi kvalitní a organizovaný výkon.

Už první třetina předpověděla vývoj celého utkání. Domácí se dostávali do šancí velmi těžko. Hostující celek měl velmi kvalitní defenzivní taktiku a s tím si domácí nedokázali poradit. V 11. minutě navíc domácí vyrobili obrovskou hrubku na modré čáře a tu potrestal z dorážky Zdeněk - 0:1. Stejně jako proti Bílině, Trutnov odpověděl v přesilové hře. Kotouč dostal na modré Aleš Píša a přes clonícího Poula vymetl růžek hostující branky - 1:1. Jenže to bylo na dlouho od domácích vše.

Že domácím druhé třetiny nejdou, to se potvrdilo i proti Klášterci. Trutnov měl obrovský problém s přechodem středního pásma. Ojedinělá šance přišla v polovině utkání, když střílel Aleš Půlpán - jenže pouze do břicha Lukeše. To na druhé straně byli úspěšnější hosté. V přesilové hře se odrazil kotouč na hokejku Huňadyho a ten překonal bezmocného Jeschkeho - 1:2. Domácí se na odpověď nezmohli a navíc inkasovali v poslední minutě druhé třetiny. Domácí útočníci naprosto nepohlídali kapitána Klášterce Charouska a ten svojí střelou švihem překonal Jeschkeho - 1:3.

Ve třetí třetině se domácí snažili vývoj utkání otočit. Ježe stejně jako tomu bylo v předchozích dvou třetinách, naráželi na skálopevnou obranu Klášterce. Když navíc ve 44. minutě skóroval Hrdlička, vývoj zápasu byl celkem jasný a pro domácí krutý - 1:4. Do konce zápasu se už nic nestalo a domácí tak znovu prohráli.

Hokejistům Trutnova se nedá upřít snaha nebo bojovnost, ale další domácí utkání skončilo stejným scénářem. Trutnov na svém ledě vybojoval pouhé tři body za prohru a výhru v prodloužení. A to je málo. Další utkání sehrají hokejisté Trutnova v sobotu, kdy zajíždí na led Sokolova. Děkujeme všem fanouškům za přízeň a podporu. Reportáž: Redakce