|

Trutnov smetl Nymburk a v přípravě je stoprocentní!

V dalším utkání letošní přípravy zavítal na led Pro Hockey Arény NED Hockey Nymburk. Domácí obměněná sestava si se soupeřem poradila na jedničku a utkání rozhodla v prvních 35 minutách. Velkou zásluhu na výsledku má dvojice v brance - Čáp a Jeschke.

TRUNYM
Trutnov
3. Zápas
Trutnov
27.08.2015
18:00
6:1
(2:0, 4:0, 0:1)
Nymburk
Branky a nahrávky: 16. Hemský (Uchin, Litera), 18. Hemský (Chaloupka), 22. Luštinec (TS), 31. Malý (Fedulov, Chytráček), 32. Poul (Bartoň), 34. Chytráček (Kubica, Kozák) – 59. Michálek (Jebavý)

Vyloučení: 12:8 navíc Barbora (NYM) 5+OK, Využití: 3:0

Diváci: 234

Trutnov: Čáp (od 31.Jeschke) – Kubica, Kozák, Poul, Beneš, Chaloupka, Surovov – Malý, Chytráček, Fedulov - Luštinec, Kastner, Bartoň - Litera, Hemský, Uchin

Nymburk: Brázdil (od 34.Špaček) – Novák, Rittig, Hercik, Pokorný, Smejkal, Homolka, Košař – Eis, Šimek, Bičiště - Protivný, Kuzďas, Barbora - Podsedníček, Jebavý, Wszolek - Ransdorf, Michálek

Hokejisté Trutnova nastoupili k dalšímu domácímu zápasu na svém ledě. Tentokrát do Pro Hockey Arény zavítal Nymburk, který se musel obejít bez své známe dvojice Král + Kříž. Nymburští mladíci si nakonec odvezli šestigólový nášup, který se zrodil v prvních dvou třetinách.

Úvodní dvacetiminutovka nabídla skvělý hokej. Nově sestavené pětice domácího celku cítili šanci a dle toho také vypadal tlak, se kterým se Nymburk musel vypořádat. První šanci hosté propásli, když ve výborné šanci vychytal domácí Čáp hostujícího Eise. No a domácí toto zaváhání potrestali. V 16. minutě našel Uchin Marka Hemského a ten kotouč zavěsil pod horní tyčku - 1:0. O dvě minuty později tentýž hráč zvýšil na rozdíl dvou branek. Střelu od modré vyslal Chaloupka, k odraženému kotouči se dostal důrazný Hemský a překonal Brázdila i podruhé - 2:0.

Do druhé třetiny vlétli domácí jako uragán a Nymburk svoje šance těžil jen z častých domácích faulů. Ve vlastním oslabení ujel domácí Luštinec a byl podražen. Sudí Veselý nařídil bez milosti trestné střílení. Domácí kapitán Jakub Luštinec nezaváhal - 3:0. Ve 30. minutě si Uchin pohrál s hostující obranou a jeho akci zakončil nevybíravým zákrokem na hlavu Barbora - a putoval po zásluze do sprch. V pětiminutové přesilovce začal zelený kolotoč. Ve 31. minutě se po trase Chytráček - Fedulov dostal ke kotouči Malý a pohotově zavěsil - 4:0. O minutu později přihrál Bartoň na modrou, kde stál Poul, který trefil růžek Brázdilovy branky - 5:0. Ve 34. minutě se trefil domácí Chytráček a Nymburk byl zralý na ručník - 6:0. Do konce třetiny zmařil domácí Jeschke, který vystřídal Čápa, jasnou tutovku Eise a Bičištěho.

Třetí třetina začala oslabením domácích. Ti často faulovali a prvních deset minut třetí dvacetiminutovky skoro nehráli v pěti. Nymburk toho ale nevyužil, jelikož domácí skálopevná obrana včetně Jeschkeho v brance stále odolávala nájezdům hostujícího souboru. Nakonec se na hosty ale také dostalo. Po špatném odrazu kotouče od mantinelu se k puku dostal Michálek a pokazil čisté konto domácího Jeschkeho - 6:1.

Další utkání sehrají hokejisté Trutnova zítra, tj. 28.8.2015, od 18:30 na ledě krajské Chrudimi. Poté čeká na domácí borce tři dny volno a finální fáze přípravy na letošní druholigovou sezónu. Děkujeme vám všem za podporu a těšíme se na další návštěvu! Reportáž: Ondřej Poul