|

Překvapení se nekonalo ...

Hokejisté HC BAK Trutnov zajížděli v 8. kole soutěže na led táborských "Kohoutů". Po jednoznačném průběhu utkání, s lepším soupeřem podlehli trutnovští 1:6.

TABTRU
Tábor
8.
Zimní stadion Tábor
25.10.2014
18:00
6:1
(2:0, 4:0, 0:1)
Trutnov
Branky a nahrávky: 6. Černý (Seidl, Kellner), 13. Matušík (Kanov, Semrád), 24. Kellner (Havran, Seidl), 29. Hlaveš (Mařík), 30. Zayml (Hlaveš), 40. Krätzer (Mařík, Matušík) - 54. Zítka (Junek).

Rozhodčí: D. Pražák - Vavruška, Oudes.

Diváci: 1145

Tábor: Klestil - Černý, Havran, Kanov, Semrád, Heršálek, Hlaveš - Kellner, Mrkvička, Seidl - Krätzer, Matušík, Mařík - Kratochvíl (41. T. Bílek), R. Pechánek (41. Pejša), Zayml (41. Březina).

Trutnov: Čáp (29. M. Veselý) - Škvor, Souček, Dufek, Voženílek, Karlík, Junek, Chaloupka, Kozák - Veselý, Hemský, Březina, Bartoň, Kastner, Luštinec, Mašek, Chytráček, Zítka, Perutek, Janoušek.

Trutnov se dnes po jednoznačném průběhu utkání musel sklonit před svým soupeřem, který byl v utkání minimálně o třídu lepší. I přes jednoznačný výsledek, se trutnovským hokejistům dostalo alespoň mírného uznání ze strany trenéra Tábora. To sice může být malou náplástí pro zklamané hráče i fanoušky, bohužel krutým faktem zůstává, že se Trutnov stále "krčí" na předposledním místě II. ligové tabulky. Příležitost k nápravě budou mít trutnovští hokejisté již v úterý 28.10.2014, kdy od 18:00 na svém ledě hostí HC Řisuty.

Ohlasy po utkání

Tomáš Matušík, trenér HC Tábor:

„V prvních dvou třetinách jsme předvedli výborný výkon. Naší hře nechyběl pohyb ani důraz, byly tam povedené kombinace, a hlavně ve druhé třetině i krásné góly. Ve třetí části jsme dostali do utkání i juniorskou lajnu. Zápas se v podstatě jenom dohrával, takže to mužstvo začalo hodně lajdat a naše hra byla špatná. Ta třetina se nám vůbec nelíbila, jinak jsme ale samozřejmě spokojeni s tím, že jsme vyhráli, a navíc v klidu. Musím ale říct, že Trutnov rozhodně nebyl tak špatným a odevzdaným soupeřem, jak konečný výsledek naznačuje.“

Zdroj http://www.hctabor.com děkujeme!

Reportáž: Redakce