|

6. Kolo: Divoká přestřelka v Třebechovicích a další výhra na ledě soupeře! Trutnov veze další tři body!

V 6. kole zajížděli hokejisté Trutnova na led Třebechovic. Hosté si po osmigólovém večeru zaslouženě odváží tři body.

TRBTRU
Třebechovice p/O
6. Kolo
Třebechovice pod Orebem
30.10.2013
18:00
5:8
(1:3, 1:3, 3:2)
Trutnov
Branky a nahrávky: 19. Smutný (Polák), 27. Polák (Kostka), 45. Drašnar (Stříteský), 54. Kostka (Polák, Smutný), 59. Kostka (Smutný) - 5. Veselý (Chytráček), 7. Veselý (Chytráček), 19. Chytráček, 25. Chytráček (Veselý, Vaněk), 29. Mašek (Vondřejc, Perutek), 39. Luštinec (Šimoníček, Zmítko), 45. Luštinec (Šimoníček), 60. Perutek (Mašek)

Vyloučení: 2:2, Střely na branku: 20:34

Třebechovice p/O: Petrů - Kostzka, Stříteský, Tomášek, Luštinec, Kulhánek, Souček - Smutný, Polák, Kosina - Drašnar, Podzimek, Knížek - Špička, Hlavatý

Trutnov: Vich (Škop) - Antonín, Kozák (od 41. Junek), Vaněk, Karlík, Poul, Procházka - Zmítko, Šimoníček, Luštinec - Veselý (od 41. Zítka), Chytráček, Zelenka - Perutek, Vondřejc, Mašek - (od 41. Vacek, Janoušek, Smékal)

Trutnovští hokejisté si v 6. kole poradili se soupeřem z Třebechovic. Na jejich ledě domácí porazili 8:5 a připsali si další tři body do tabulky.

Utkání začalo obrovským náporem a tlakem hostujícího týmu. V první šanci se nemýlil Veselý - 0:1. V dalším střídání přidal Tomáš Veselý další branku, když překonal brankáře Petrů po druhé - 0:2. Hosté byli jasně lepším týmem a těžili ze svého tlaku. Další branka přišla v 19. minutě. Chytráček si přihrál o mantinel a zvýšil na rozdíl tří branek - 0:3. Poté však hostující mužstvo udělalo v obraně hrubku a toho Třebechovice využili, konkrétně Smutný - 1:3.

Do druhé třetiny byl stejný vstup, jako do té první. Hostující Trutnov tlačil domácí v jejich pásmu a nedal jim prakticky ani šanci k útoku. Ve 25. minutě se dostal k odraženému kotouči Chytráček a zvýšil skóre - 1:4. Domácí se však dostali k přesilové hře a tu využili. Ve 27. minutě se trefil domácí Polák - 2:4. Hosté však pokračovali ve svém náporu a vytěžili z něj další branku. Ve 29. minutě se z prostoru kruhů přesně trefil Mašek - 2:5. Do konce druhého dějství se trefil ještě Luštinec, který zakončoval do prázdné branky po krásné nahrávce od Šimoníčka - 2:6.

Utkání bylo téměř rozhodnuté a tak dostali příležitost i hostující junioři. Kdo ovšem střílel branky, byli zejména domácí, kteří třetí třetinu vyhráli v poměru 3:2. Ve 45. minutě se golfákem trefil Luštinec a to bylo na dlouho vše, co hostům do branky spadlo - 2:7. V téže minutě chybovala hostující obrana a přečíslení dva na jednoho využil Drašnar - 3:7. V 54. minutě se kotouč dostal ke Kostkovi, který golfákem propálil Vicha - 4:7. Dvě minuty před koncem si hosté špatně rozebrali vhazování, kotouč se dostal opět ke Kostkovi a ten se znovu nemýlil - 5:7. Konečnou tečku za zápasem udělal Perutek, který nádherně vymíchal tři protihráče a brankáře Petrů - 5:8.

Diváci v Třebechovicích viděli celkem třináct branek a hosté si po zásluze odváží tři body. Další utkání Trutnov sehraje na domácím ledě, tuto neděli a přivítá Hronov. Utkání začíná v 19:00! Těšíme se na vaší návštěvu! Reportáž: Redakce