|

1. Přípravný zápas: Trutnov remizoval s Jonsforferem 4:4

V první zkoušce na novou sezonu se trutnovští hokejisté představili na vlastním ledě. Soupeřem jim byl německý celek Jonsdorfer Falken.

TRUJHF
Trutnov
Přátelský
Trutnov
25.08.2013
18:00
4:4
(2:1, 1:1, 1:2)
Falken
Branky a nahrávky: 4. Šimoníček (Antonín), 4. Chytráček (Luštinec, Vondřejc), 30. Janoušek (T. Veselý), 54. Mašek - 16. Ross (Rösler), 36. Sekera (Hrubý), 45. Sekera (Hrubý), 55. Rösler (Lilik, Kohl)

Vyloučení: 3:5

Rozhodčí: Padevět - Schánil, Srna

Trutnov: Vich (od 31. Škop) - Antonín, Vaněk, Poul, Malinský, Junek, Karlík - Janoušek, Šimoníček, T. Veselý - Vondřejc, Chytráček, Luštinec - Perutek, Mašek, Zmítko

Falken: Wolfrmann (od 21. Aaltonen), (od 41. Froneberg) - Rösler, Hähnel, Kohls, Fischer, Sekera, Hrubý, Lamich, Weise, Brezina, Gerstunj, Ross, Wagner, Schäfer, Kohl, Schimming, Schwartz, Lilik, Reichardt

První přípravné utkání se mělo nést v klidném a přátelském tempu, ovšem obě mužstva toto utkání pojala ihned jako tvrdý test na sezonu a podle toho to také vypadalo. Utkání plné tvrdých střetů, nepřesností ale nakonec dopadlo smírem a oba celky se rozešli s konečnou remízou.

První třetina nabídla hned ve 4. minutě dvě branky, když se trefil Šimoníček a ihned po něm po krásné kombinaci Chytráček. Do konce první třetiny ještě stihl zkorigovat výsledek přesnou a tvrdou ranou od modré Ross - 2:1<(b>.

Druhé dějství bylo plné šancí, ale oba celky se na branku natrápili. Na rozdíl dvou branek odskočil domácí Trutnov po akci Janouška a čtyři minuty před koncem druhé třetiny korigoval Sekera po svém samostatném úniku 3:2.

Třetí třetina už byla jen o tom, kdo vstřelí rozdílovou branku, to se však ani jednomu týmu nepovedlo. Nejprve srovnal Jonsdorfer a to z hole Sekery, poté krásně domácí Mašek poslal Trutnov do vedení, ale čtyři minuty před koncem srovnal skóre Rösler - 4:4.

Trutnovští hokejisté tak v první svojí zkoušce na novou sezonu remizovali s německým Jonsdorferem 4:4. Reportáž: Redakce