|

Finále č.2: Trutnov na Vrchlabí nestačil ani ve druhém zápase.

Stav série je 0:2 a ve středu může přijtít rozhodnutí. To však Trutnov nechce dopustit. UVNITŘ ČLÁNKU můžete shlédnout video s nevybíravým faulem na obránce Trutnova!

VCHTRU
Vrchlabí
F2
Vrchlabí
17.02.2013
17:00
5:4
(2:1, 0:3, 3:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 1. M. Svoboda (Bláha), 2. R.Svoboda (Provazník), 45. Bláha (Weiss), 54. Fořt (Jakubec, Hlaváč), 60. Provazník - 7. T. Veselý (Luštinec), 23. Šimoníček (Procházka), 30. Březina (Mašek, Antonín), 35. Filip (Procházka, Antonín)

Vyloučení: 5:3 navíc Blažej (VRC) 5 minut + OK, Seidl (TRU) 5 minut + OK, Procházka (TRU) 10 minut OT, Využití: 1:1, Střely na branku: 24:28

Rozhodčí: Samek - Šmika, Svoboda

Diváci: 1920

Stav série: 2:0

Vrchlabí: Effemberk (Z. Biegl) - Hlaváč, Provazník, Hamerský, Lochman, Bušek, Pulec, Zázvorka - Jakubec, Urban, Fořt, M. Svoboda, Bláha, Oppelt, Lepka, Jirků, Weiss, Marek, R. Svoboda, Blažej

Trutnov: R. Biegl (M. Veselý) - Antonín, Procházka, Poul, Karlík, Seidl, Synek, Malinský - Filip, Šimoníček, Vlček - T. Veselý, Chytráček, Luštinec - Perutek, Březina, Mašek - Kašák

Hokejisté Trutnova neměli vydařený start do zápasu na ledě Vrchlabí. Již v orvní minutě se prosadil M. Svoboda, po šťastné teči - 1:0. Okamžitě o minutu později, po podobné akci, se prosadil jeho jmenovec, Richard Svoboda, který tečoval nahození od modré čáry - 2:0. Hokejisté Trutnova se však rychle oklepali a snížili. V 7. minutě dostal Tomáš Veselý pas od Luštince a švihem překonal studeného Effemberka - 2:1.

Vyrovnání přišlo až po pauze. Trutnov nastoupil do druhé třetiny, jako úplně jiný tým. Ve 23. minutě se prosadili hosté. Procházka využil možnosti přihrávky na Šimoníčka, který krásnou střelou švihem překonal Effemberka - 2:2. Vedení Trutnova přišlo v polovině zápasu. Ve 30. minutě si Březina našel odražený kotouč a doklepl ho do sítě domácí branky - 2:3. Na rozdíl dvou branek ještě stihl do přestávky Trutnov odskočit. Ve 35. minutě se nejlépe v útoku zorientoval Filip a vstřelil čtvrtou branku hostí - 2:4.

Trutnov po vyloučení Seidla (5+OK) a po zranění Poula hrál pouze na dvě obrany a to se ve třetím dějství hodně projevilo. Nejprve ve 45. minutě s utnou dávkou štěstí skóroval bekhendem Bláha - 3:4. Poté předvedlo Vrchlabí nádhernou akci, po které se prosadil do úplně prázdné branky Fořt - 4:4. A obrat dokonal s pomocí hostujícího obránce Provazník, který nastřelil kotouč mimo branku, ale trutnovský obránce si kotouč srazil do sítě - 5:4.

Trutnovští hokejisté tak prohrávají už 0:2 na zápasy, ale ještě není konec! Mohli bychom vyjmenovat několik sérií, které takto vypadali a nakonec skončily úplně jinak! Pojďme tedy společně ve středu dokázat, že jsme ti lepší a pojďme tomu štěstíčku naproti!

Ohlasy po utkání

Zákrok vrchlabského Bláhy na hostujcího obránce Poula

Reportáž: Redakce