|

Trutnov si vylepšil skóre a nasázel patnáct branek!

V utkání mezi Semechnicemi a Trutnovem padlo celkem patnáct branek. Bohužel pro domácí, všechny góly padaly do jejich branky. V utkání se blýskl hattrickem Daniel Filip a přidal ještě jednu nahrávku.

SEMTRU
Semechnice
26. Kolo
Semechnice
06.01.2013
17:00
0:15
(0:3, 0:5, 0:7)
Trutnov
Branky a nahrávky: 5. T. Veselý (Chytráček, Procházka), 16. Smékal (Chytráček), 19. Kašák (Procházka, Poul), 24. Filip, 27. Vlček (Luštinec), 37. Mašek (Vlček, Perutek), 38. Filip (Zelenka), 39. Perutek (Vlček), 42. T. Veselý, 48. Vlček, 51. Chytráček (Luštinec), 55. Kašák (Zelenka, Filip), 56. Smékal (T. Veselý, Seidl), 56. Perutek, 60. Filip (Synek)

Semechnice: Chalupný (Vacek) - Gois, Chudý, Jánský, Novotný, Brandejs, Čapek, Rejchrt, Dvořák, Hladík, Ryšavý, Doležal, Vejs, Kvasnička, Ehl, Cvejn

Trutnov: Pech (Biegl) - Antonín, Synek, Luštinec, Seidl, Poul, Procházka - Filip, Kašák, Zelenka - T. Veselý, Chytráček, Smékal - Perutek, Mašek, Vlček

Všichni dobře věděli, že utkání v Opočně, proti Semechnici, nebude nic těžkého. Kdo tvrdil že ano, tak se asi pomátl.

Hosté z Trutnova do utkání vstoupili dobře, ale branky vytěžili až v 5., 16. a 19. minutě. První třetina skončila možná trochu překvapivě "jen" 0:3.

Druhé dějství nabídlo o dvě branky více, jak to první. Trutnov mohl přidat ještě další branky, ale ani po dvou nájezdech Chytráčka a po tutovce Zelenky se tento počet nezměnil a zastavil se na číslovce osm - 0:8. Za zmínku ve druhé třetině stojí především Luštincův pas na Vlčka, který svůj samostatný únik proměnil a poté ještě akce mezi Filipem a Zelenkou, kteří vymíchali domácí hráče včetně brankáře Chalupného.

Třetí třetina nabídla celkem sedm branek a byl to koncert ze strany Trutnova. Trutnovští hokejisté tak měli spoustu času nacvičit poslední signály a souhry pro Play-Off, které je čeká již ve středu 9.1.2013. Trutnov po zásluze a bez velkých problémů porazil Sokol Semechnice 0:15 a po základní části skončil na prvním místě!

V utkání se nejvíce dařilo dvojici Filip a Vlček. Oba dva si připsali čtyři body. Filip za hattrick a nahrávku (3+1) a Vlček za dvě branky a dvě nahrávky (2+2). V brance nastoupil Pech, který udržel čisté konto. Do utkání nezasáhl včerejší oslavenec a trutnovský kapitán Jirka Šimoníček (dohoda s trenéry). Naopak v zápase jsme mohli vidět Jakuba Luštince v obraně.

Další utkání sehrají hokejisté Trutnova na svém ledě, tuto středu, 9.1.2013 proti Nové Pace a jedná se o čtvrtfinále Play-Off 2013! Zápas začíná v 18:00 hodin. Reportáž: Redakce