|

Trutnov si pohrál s Náchodem a upevnil si první pozici!

V dalším zápase si hokejisté Trutnova poradili s Náchodem. Utkání rozhodla druhá třetina, která skončila v poměru 0:6. Tři body za dvě branky a jednu nahrávku si připsal Petr Chytráček.

NACTRU
Náchod
21. Kolo
Náchod
16.12.2012
17:00
4:9
(1:2, 0:6, 3:1)
Trutnov
Branky a nahrávky: 12. Zeman (Hořčička), 45. Petr (Karel), 54. Verner (Vondřejc), 55. Petr (Jurča, Dostál) - 7. Chytráček (T. Veselý), 8. Mašek (Perutek), 24. Mašek (Perutek), 28. Synek (Zelenka), 33. Chytráček (Seidl, Poul), 34. Vlček (Perutek), 36. Poul (Luštinec), 37. Filip (Šimoníček, Procházka), 49. Luštinec (Chytráček, Antonín)

Vyloučení: 8:6, Využití: 1:2, Střely na branku: 20:26

Rozhodčí: Padevět - Řezníček, Šmika

Diváci: 130

Náchod: Navrátil (34. - 40. Kolbaba) - Pánek, Pavlík, Dostál, Chudý, Presse, Jurča, Špetla, Zeman, Petr, Hořčička, Vondřejc, Škoda, Verner, Burdych, Karel

Trutnov: M. Veselý (Biegl) - Antonín, Synek, Poul, Seidl, Malinský, Procházka - Filip, Šimoníček, Zelenka - T. Veselý, Chytráček, Luštinec - Vlček, Perutek, Mašek - Kašák, Smékal, Janoušek

Trutnovští hokejisté sehráli další utkání na ledě Náchoda. Zápas rozhodla druhá třetina, která skončila 0:6. V té třetí se radovali domácí, ale na vývoji zápasu to už nic nezměnilo.

Trutnov vstoupil do utkání opatrně. Domácí Náchod se snažil jednoduše přecházet střední pásmo, ale do toho útočného měl dveře zavřené. Trutnovská obrana pracovala výborně. První branka padla v 7. minutě. Hostující druhá pětka zamkla hráče Náchoda v jejich pásmu, Tomáš Veselý narazil do jízdy Chytráčkovi a ten překonal Navrátila mezi nohy - 0:1. Další branka hostujícího mužstva přišla o minutu později. Agilní dvojice Perutek - Mašek si našla cestu do útočného pásma, kdy prvně jmenovaný naservíroval kotouč na hůl Libora Maška a ten se nemýlil - 0:2. Domácí stihli ještě do přestávky korigovat. Hořčička přihrál Zemanovi, který střelou překonal hostujícího brankáře - 1:2.

Druhá dvacetiminutovka byla v režii Trutnova. Hosté nepustili domácí Náchod téměř k ničemu a těžili z toho jednu branku za druhou. Ve 24. minutě jeli Perutek s Maškem dva na jednoho. Perutek si počkal, až si mu obránce lehne na led, mazácky si potáhl kotouč na bekhend a předložil opět kotouč na hůl Maška, který vymetl levý roh branky Náchoda - 1:3. O čtyři minuty později se skóre opět měnilo. Zelenka našel na modré najetého Synka a ten golfákem se štěstím propálil Navrátila - 1:4. Ve 33. minutě předvedla druhá pětka hostí nádhernou kombinaci. Po trase - Luštinec, Poul, Seidl, se kotouč dostal na hokejku Chytráčka a ten vstřelil svůj druhý gól v utkání - 1:5. O minutu později přišla kuriózní branka Trutnova. Vlček, který stál za brankovou čárou, šikovně napálil kotouč před branku a ten si za svá záda s pomocí dvou tyček poslal Navrátil - 1:6. Ve 36. minutě využili hosté přesilovou hru. Chytráček našel na modré Luštince, ten příklepem vypálil a trefil domácího obránce do helmy. Odražený kotouč se dostal na hokejku Poula, který vstřelil svou první branku v sezóně - 1:7. O minutu později sehrála nádhernou akci první pětka Trutnova. Stanislav Procházka přihrál Šimoníčkovi, který našel mezi kruhama nehlídaného Filipa a hostující útočník překonal Kolbabu střelou pod vyrážečku - 1:8.

Ve třetí třetině se hosté snažili přidat další branky, ale povedla se pouze jedna, která byla ovšem opět jak z učebnice. Nejdříve ale skórovali domácí. Karel objel branku, přihrál přesně na hůl Petra a ten střelou pod horní tyčku snížil - 2:8. O čtyři minuty později, při hře čtyř proti čtyřem, Trutnov vstřelil již zmiňovanou devátou branku. Anotnín vybojoval kotouč v obraném pásmu, předložil ho Chytráčkovi a ten dlouhým pasem nastartoval Luštince. Trutnovský snajpr použil svoje klasické zakončení a překonal Navrátila - 2:9. Poslední slovo měli domácí. V 55. minutě se prosadil opět Petr. Kotouče se zmocnil Jurča, se štěstím našel nejlepšího hráče Náchoda a ten překonal Veselého střelou švihem - 3:9. Poslední a definitivní tečku za zápasem udělal po přihrávce od Vondřejce domácí Verner, který také švihem, do horního rohu, překonal Veselého po čtvrté - 4:9.

Hokejisté Trutnova si tak připisují další tři body a prodlužují vítěznou sérii. Tento týden je čeká mimořádně těžký program - ve středu od 18:00 přivítají v Trutnově hostující Dvůr Králové n/L, poté v pátek od 18:00, také na domácím ledě, přivítají Novou Paku a v neděli zamíří na led Jičína, kde utkání začíná v 17:00. Tři utkání a tři těžká utkání. Děkujeme všem fanouškům za dnešní podporu v Náchodě a těšíme se na vás ve středu! Děkujeme!

Ostatní výsledky:

Hronov 3:2 prdl. Jaroměř

Vrchlabí 8:2 Třebechovice

Nové Město n/M 3:6 Nový Bydžov

Dvůr Králové n/L 5:1 Nová Paka

Opočno 3:0 Semechnice Reportáž: Redakce