|

Draci opět po bojovném výkonu prohráli. Tentokrát s Nymburkem

Ve středu zajížděli Draci na led Nymburka. Nejen že hráli proti dobrému soupeři, ale také i "proti rozhodčím". Více čtěte níže.

NYMTRU
Nymburk
33. kolo
Nymburk
02.02.2011
18:00
5:3
(0:0, 1:1, 4:2)
Trutnov
Branky a nahrávky: 39. Hataš (Cicvárek, Klíma), 42. Dvořák (Klíma, Cicvárek), 43. Vacek (Turinský), 51. Klíma (Záoutský, Sirotek),51. Sem (Šimek) – 32. Chochola (Havlíček, Malinský), 46. Poskočil (Procházka), 59. Kuna (Jindřich, Malinský)

Nymburk: Blažíček (Vajner) – Hataš, Zákoutský, Sem, Hobza, Vlach, Pánek, Cicvárek, Dvořák, Sirotek, Klíma, Šimek, Kazatel, Vacek, Tregl, Turinský, Hrubant, Protivný, Velechovský

Trutnov: Truhlář (Škrabelj) – Malinský, Kuna, Klement, Antonín, Poskočil, Mlejnek , Poul, Provazník – Chochola, Havlíček, Jindřich, Chytráček, Šimoníček, St. Procházka, Dlab, Stehno, Döme, Veselý

Ve středu 2. Února zajížděli trutnovští Draci na led Nymburka. Obě mužstva bojují o postup do Play Off, ale hostující Trutnov potřebuje každý bod.

První třetina branku nenabídla. V 7. Minutě měl šanci Chytráček, ale v posledním momentě mu ujel kotouč. Poté měli trutnovští přesilovou hru, ve které pálil Kuna, ale ani jeho pokus za zády domácího strážce svatyně neskončil.Hosté v první třetině domácí přestříleli 9 ku 6. Domácí výborně bruslili, ale hosté výborně bránili. Větší si šanci si domácí vytvořili až ke konci třetiny kdy pálil Klíma, ale ztroskotal na výborném Truhlářovi.

Druhé dějství začalo trutnovskou přesilovkou, když v čase 19:59 byl vyloučen domácí Klíma. První přesilovka šanci nenabídla. V 23. Minutě se u mantinelu prosadil Dlab. Döme si najel na kruhy ale Blažíčka nedokázal prostřelit. O dvě minuty později ujel hostujícím obráncům Klíma, ale také na Truhláře nevyzrál. V 32. Minutě hrál Trutnov přesilovou hru 5 na 3. Havlíček si vymněnil kotouč s Malinským a našel před brankou volného Chocholu, ten se nemýlil - 0:1. Hosté poté začali drtit domácí a vytvářeli si poměrně větší brankové příležitosti. V 37. Minutě vyloučil hlavní sudí nepochopitelně Dömeho, který naskočil na led až po odspíkání. Ještě předtím seděl na trestné Procházka a Nymburk dostal přesilovou hru 5 na 3 také. Hataš si vymněnil kotouč na modré se Semem a prostřelil mezi betony Truhláře - 1:1. Druhá třetina více nenabídla.

Poslední třetina byla v roli domácích. V rozmezí mezi 40. A 43. Minutou dvakrát skórovali - 3:1. Hostujícímu mužstvu se v této fázi hry nepodařilo překonat výroky hlavního sudího, který okatě posouval domácí k vítězství. V 45. Minutě hlavní sudí opět nepochopitelně vyloučil Dlaba na 5 minut + do konce utkání. V 46. Minutě si od modré najel do středu Poskočil a dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:2. V 50. Minutě zvyšoval domácí Klíma - 4:2. Ani ne o minutu později se prosadil opět Nymburk a už to bylo - 5:2. Hosté stihli zkorigovat z hole Kuny v 59. Minutě - 5:3

Hosté si z Nymburka neodváží ani bod a pokračují ve smolné sérii proher.

Všechna práva na tento článek si vyhrazuje web hctrutnov.cz a HC DRACI o.s. Kopírování článku je zakázáno!

Ohlasy po utkání

Co na zápas říká kouč Jaromír Jindřich:

"Tak co bych k tomu měl říct, utkání se mi dnes hodnotí velmi špatně, mám velký pocit zmaru po slušně odehraném utkání. Ale komu není přáno, tomu není dáno. Hrát ve 3.třetině za stavu 1:1, 13. minut v oslabení z toho dvakrát 5 na 3 plus trest 5 minut do konce utkání, to by porazilo i vola. Fakt k tomu nemám co dodat. Je mi líto kluků, protože je vidět odhodlání , bojovnost, nasazení, ale bohužel nám to vždy proteče mezi prsty. Musíme se z toho oklepat a připravit se na domácí zápas a doufám, že potěšíme fanoušky a potvrdíme účast v play off."

Reportáž: op