|

Oslabený Trutnov veze z Milevska bod!

Oslabení třutnovští hokejisté vezou z Milevska velmi cenný bod. 62 sekund je dělilo od plného zisku bodů.

MILTRU
Milevsko
27. kolo
Milevsko
12.01.2011
18:00
4:3 pr.
(0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 22. Klíma, 29. Matějka (Müller), 59. Urbanec, 62. Urbanec - 30. Döme (Kuna), 38. Jindřich (Mečiar), 43. Březina (Jindřich)

Trutnov:

Ve středečním utkání obstáli trutnovští hokejisté na výbornou. Defenzivní činností kazili domácím hru a nakonec si mohli odvést 3 body.

V první třetině měli obrovský tlak domácí. Ale ihned po vhazování je sám na branku Březina, nedal. Poté mělo Milevsko velké šance, ale ty ztroskotaly na výborném Škrabeljovi.

V druhé třetině ještě pykal na trestné hostující hráč a domácím se střelou od modré, kterou vyslal Klíma, podařilo jít do vedení - 1:0. O 7 minut později byli hosté opět na trestné a střelou švihem se prosadil Matějka a už to bylo 2:0. Hosté se svoji defenzivní hrou ale také útočili. Nejprve měl šanci Dlab, kterému po přihrávce Poula naservíroval kotouč Stehno. Dlab se však neprosadil. Ve 30. minutě ale přišel pro domácí šok. Dome ujel společně s Maškem 2 na 1 a nekompromisně zakončil pod víko - 2:1. Dvě minuty před koncem druhého dějství přihrával Mečiar Jindřichovi a ten poslal kotouč přesně mezi nohy brankáře - 2:2.

Marodkou oslabené mužstvo Trutnova vškak šlo do vedení. Ve 43. minutěnašel Jindřich Březinu a ten se nemýlil - 2:3. Tři minuty před koncem jel sám na brankáře kanonýr Jindřich, ale prázdnou branku následně minul. Poté následoval obrovský tlak domácích, který vyvrcholil 62 sekund před koncem. Slepenou akci domácích zakončil Urbanec a bylo vyrovnáno.

V prodloužení už Drakům docházely síly a na konečných 4:3 po obrovské hrubce upravil opět Urbanec.

Oslabený trutnovský tým si veze velmi cenný bod z Milevska a v neděli od 17:00 přivítá Chotěboř. Reportáž: op