|

Draci v infarktovém závěru podlehli Vajgaru.

V nedělním utkání podlehli domácí Draci hostujícímu Vajgaru z Jindřichova Hradce. Krásné utkání plné branek, s infarktovým závěrem, nakonec dotáhl Vajgar do šťastného konce.

TRUJHR
Trutnov
21. kolo
Trutnov
12.12.2010
17:00
3:4
(1:1, 2:2, 0:1)
Jindřichův Hradec
Branky a nahrávky: 7. Mečiar (Mikolášek), 30. Kuna (Mlejnek), 31. St. Procházka (Šimoníček) - 19. R. Procházka (Kupec), 23. Dolina (Schmidt, Hájek), 38. R. Procházka (Kupec, Bula), 50. Kupec (R. Procházka)

Vyloučení: 7:9 navíc Heršálek (JHR) 2+10 min

Využití: 0:2

Trutnov: Škrabelj (Truhlář) - Malinský, Klement, Mečiar, Antonín, Kuna, Mlejnek, Provazník - Havlíček, Jindřich, Chytráček, Berger, Procházka, Šimoníček, Stehno, Březina, Mikolášek, Chochola, Dome, Svoboda

Jindřichův Hradec: Hnízdil (od 31. Kubeš) - Schmidt, Chmel, Procházka, Zíb, Tupý, Heršálek, Bula, Kupec, Dvořák, Hájek, Mařík, Skokan, Dolina, Mazanec J., Gromov, Mazanec D.

Velice vyrovnané utkání jsme mohli shlédnout v neděli 12.12.2010.

V první třetině jsme mohli vidět vyrovnaný hokej. Z obou stran byl výkon útočně laděný. Skóre utkání otevřel Tomáš Mečiar. Mečiar objel branku a zasunul kotouč pod betony Hnízdila - 1:0. Domácím poté narostla křídla a zkoušeli vsítit další branku. Na trestné lavici byl Klement a hosté tuto výhodu využili. V 19. minutě pálil od modré R. Procházka a kotouč skončil za zády domácího brankáře - 1:1.

Druhé dějství začalo ještě svižněji než to první. V utkání aktivní Mečiar se vydal na útočný výlet a když šel střídat, obrana zapomněla na najetého Dolinu. Ten provedl blafák do forhendu a na po druhé se nemýlil - 1:2. Domácí byli jako opařeni, ale snažili se vyrovnat. Vyrovnání přišlo v 30. minutě. Mlejnek vystřelil na Hnízdila, ten vyrazil kotouč vyrážečkou. Koutouč se odrazil k mantinelu, kde byl Kuna. Kuna nahodil na branku a kotouč šťastně zapadl do branky za bezmocného Hnízdila - 2:2. O minutu později měl kotouč Šimoníček, ten od pravého mantinelu přihrál St. Procházkovi a ten se nemýlil - 3:2. Vyrovnání přišlo v 38. minutě, když hrál Vajgar přesilovou hru. R. Procházka dostal kotouč na modrou a dělovou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:3. Druhá třetina víc branek nepřinesla.

Do třetího dějství obě mužstva vstoupila opatrně. Šancí na obou stranách bylo dost, ale vstřelit branku se povedlo hostujícímu Vajgaru. R. Procházka ze za branky našel úplně volního Kupce a ten v 50. minutě s přehledem vymíchal domácího brankáře - 3:4. V 55. minutě mohl během jednoho střídání srovnat Chochola, ani jednou však netrefil poloodkrytou branku. V 58. minutě vyloučil sudí Prchal hostujícího hráče za podražení na Jindřicha. Domácí odvolali brankáře. Nejdříve St. Procházka měl šanci, trefil jen Kubeše a následně hostující brankář v leže vychytal Jindřicha. Domácím se tedy nepodařilo ve vypjatém závěru vyrovnat a prohráli 3:4.

Další utkání sehrají domácí Draci na ledě Kolína ve středu, 15.12.2010 od 18:00. Reportáž: op