|

Draci spálili Sršně! Trutnov porazil Kutnou Horu!

Středeční, sváteční utkání přineslo krásný hokej. Draci se mohli radovat ze zaslouženého vítězství 4:2.

TRUKUT
Trutnov
16. kolo
Trutnov
17.11.2010
18:00
4:2
(1:1, 3:1, 0:0)
Kutná Hora
Branky a nahrávky: 2. St. Procházka (Malinský), 30. Chochola (Malinský), 34. Chytráček (Jindřich, Šimoníček), 37. Chytráček (Jindřich) - 2. Křišťan (Muras), 25. Pelán (Hemský)

Vyloučení: 2:5

Diváci: 385

Trutnov: Škrabelj, Truhlář - Malinský, Kuna, Mlejnek, Antonín, Mečiar -, Šimoníček, Chytráček, Jindřich, Mikolášek, Stehno, Chochola, Havlíček, St. Procházka, Dlab, Jankovský, Mašek

Kutná Hora: Kalousek, od 41. Linhart - Veselý, Kadlec, Janata, Kořínek, Nakládal, Fejgl, Zd. Procházka, Bláha, Beránek, Prachař, Křitan, Muras, Králíček, Pelán, P. Hemský, Vylíčil, Kraučuk

Již v úvodu zápasu utkání naznačilo vyrovnaný boj. Toto utkání ale lépe zvládli domácí Draci a dokráčeli si pro cenné vítězství 4:2.

V úvodní minutě měli první šanci hosté. Křišťan stál před Škrabeljem a nikým neatakovaný se prosadil až na počtvrté - 0:1 . Ihned z vhazování však přihrál kapitán Malinský najetému Procházkovi a ten se mezi betony Kalouska nemýlil - 1:1 . Na obou stranách poté přišli chyby a šance, ale nepodařilo se nikomu skórovat.

Druhá třetina začala opět svižně. Byli to opět hosté, kterým se podařilo vstřelit branku. Pelán si vymněnil kotouč s Hemským a prvně jmenovaný prostřelil Škrabelje mezi nohy - 1:2 . Domácí ale nepolevili a bojovali dál. Vyrovnání přišlo za necelých pět minut. Malinský rozehrál na Chocholu, ten projel kolem mantinelu polovinu hřiště a ranou "golfákem" prostřelil Kalouska - 2:2 . Domácí to opět nakoplo a byli aktivnějším družstvem. Perfektní kombinace výborně hrající první pětky zakončoval Chytráček. Šimoníček přihrál Jindřichovi, ten naservíroval Chytráčkovi a ten se nemýlil - 3:2 . Kutná Hora byla trestána za svoji pasivitu a další branka přišla vzápětí. Pelán ztratil kotouč na modré, který vybojoval Jindřich. Jindřich nádherně přihrál žabkou do jízdy Chytráčkovi a ten nekompromisně prostřelil Kalouska - 4:2 . Hosté v této době už neměli síly.

Třetí třetina branku nepřinesla. Domácí nevyužili přesilovou hru 5 na 3, ve které měli šest střel na branku. Kutná Hora ve třetí třetině byla odsouzena do role pouhého sparing partnera a utkání skončilo vítězně pro domácí.

Nejlepším hráčem utkání byl zvolen Petr Chytráček, který vstřelil dvě důležité branky a obdržel značkové hodinky Axcent od společnosti 4PM. Gratulujeme!

Děkujeme za podporu diváků a budeme se těšit na další utkání na domácím ledě! Reportáž: op