|

Draci konečně protrhli smolnou serii! Zvítězili ve Žďáře 2:4!

Po serii pěti porážek v řadě se Draci odhodlali zvítězit ve Žďáře nad Sázavou.

SENTRU
Ždár nad Sázavou
13. kolo
Žďár nad Sázavou
07.11.2010
17:30
2:4
(2:1, 0:1, 0:2)
Trutnov
Branky a nahrávky: 6. Dítě (Pleva), 12. Kunstmüller (Koželuh) - 17. Šimoníček (Chochola), 21. Malinský (Šimoníček, Jindřich), 50. Šimoníček (Kuna), 58. Mikolášek (Chochola)

Ždár nad Sázavou: Sláma (Kousal) - Smejkal, Koželuh, Souček, Fibikar, Pleva, Heřmanský, Vránek, Sobotka M. (A), Bukáček (C), Dítě, Kunstmüller, Dobiáš, Kočan, Kotlík, Havelka, Janda, Sobotka R., Jícha

Trutnov: Škrabelj (Truhlář) - Antonín (A), Kuna, Mečiar, Mlejnek, Chytráček, Dlab, Dome, Stehno, Havlíček, Mikolášek, Šimoníček, Jankovský, Klement, Jindřich, Malinský (C), Chochola

Trutnov zajížděl na led Žďáru s tím, že přerušení smolnou serii venkovních zápasů, která činila 5 zápasů bez výhry.

Draci ze začátku tuto touho nenaplňovali. Prví branka, kterou vsítil Dítě, byla po dorážce. První střelu brankář Škrabelj chytil, ale na dorážku nestačil. Druhá branka padla z hole Kunstmullera. Škrabelj první střelu kryl, kotouč se opět odrazil na hůl domácího hráče a ten se nemýlil - 2:0. Poté Draci přidali do tempa a hra se vyrovnala. Snížení přišlo z hole Šimoníčka. Chochola vybojoval kotouč na modré čáře, vytvořil tím přečíslení 2 na 1 a nahrál připravenému Šimoníčkovi. Ten kotouč vystřelil a smolně od lapačky brankáře Slámy se kotouč dostal za brankouvou čáru - 2:1.

Ihed po přestávce bylo srovnáno. Malinskému naservíroval kotouč Jindřich a Malinský poslal blafákem do forhendu brankáře Slámu tzv. "na párek" - 2:2. Draci opět přidali a těžili z toho další branku. Tu vsítil opět Šimoníček. Produktivní Jindřich vystřelil a kotouč se odrazil přesně na hůl již zmiňovaneého Šimoníčka. - 2:3. Další branka, uklidňující a důležitá padla v 58. minutě. Chochola přihrál kotouč od mantinelu na modrou čáru Mikoláškovi a ten "golfákem" vymetl pavučinu v domácí kleci - 2:4. Žďár se na zvrat zápasu už nezmohl a utkání skončilo 2:4.

Po sérii 5 porážek na hřištích soupeře se konečně Draci prosadili a zvítězili 2:4.

Další utkání sehrají Draci na domácím ledě ve středu 10.11. 2010 proti Kolínu. Utkání začíná v 18:00. Reportáž: op