|

Draci potvrdili roli favorita a rozstříleli Chotěboř.

Trutnov opět doma zvítězil. V neděli 24.10.2010 rozdrtil outsidera a nováčka soutěže z Chotěboře.

TRUCHB
Trutnov
10. kolo
Trutnov
24.10.2010
17:00
8:2
(2:1, 4:1, 2:0)
Chotěboř
Branky a nahrávky: 2., 27. a 48. Jindřich (2x Malinský, Chochola, Havlíček), 17. Mlejnek (Mikolášek, Chytráček), 25. Chochola (Havlíček), 25. Čapek (Šimoníček, Kuna), 37. Malinský (Jindřich), 47. Jankovský (Janecký, Šimoníček) - 4. Prachař (Jánský), 34. Burián (Prachař).

Trutnov: Škrabelj (41. Truhlář) - Antonín, Mlejnek, Malinský, Provazník, Kuna, Klement - Mikolášek, Stehno, Chytráček, Jindřich, Havlíček, Chochola, Čapek, Janecký, Šimoníček, Jankovský

Chotěboř: Opršal (25. Fitcbauer) - Repa, Halamka, Babkovič, Prachař, Fila, Krpálek, Bělohlávek, Škarýd, Burián, Jánský, Hospodka, Venc, Popela

Trutnovští nastoupili do utkání jako favorit a to také potvrdili. Domácí Draci si po neúspěchu v Milevsku s chutí zastříleli a nasázeli Chotěboři osm branek. Hattrickem se blýskl Jindřich, který nastupuje na střídavý start za Hradec Králové, v I. lize ČR. Ve třetí třetině nastoupil v brance Truhlář a blýskl se čistým kontem.

Čtyřlístek hráčů půjčených do Dvora Králové nastoupil v Třebechovicích a dopomohl k vybojované výhře Dvora 2:4. Svoboda, Dome a Mašek si všichni připsali po jedné asistenci.

Nejlepším hráčem utkání proti Chotěboři byl vyhlášen střelec tří branek, Ladislav Jindřich, který obdržel značkové hodinky Axcent od firmy 4PM. Gratulujeme.

Další utkání sehrají Draci na ledě Jindřichova Hradce a to v neděli 31.10.2010. Držme palce! Reportáž: op