|

Trutnov odčinil porážku v Kutné Hoře a přehrál Pelhřimov 3:2

Domácí Draci vyhráli druhý zápas v řadě na domácím ledě. Jejich soupeřem byl Pelhřimov.

TRUPEL
Trutnov
8. kolo
Trutnov
10.10.2010
17:00
3:2
(1:0, 2:0, 0:2)
Pelhřimov
Branky a nahrávky: 17. Svoboda (Janecký, Dome), 26. Chytráček (Mašek), 29. Dlab (Stehno, Havlíček) - 46. Plachý (Hrbatý, Plch), 60. Tecl (Rašner)

Střely na branku:

Trutnov 38

Pelhřimov 35

Vyloučení: 3:6

Využití: 1:0

V oslabení: 0:0

Rozhodčí: Prchal - Ledínský, Krejsa

Diváci: 325

Trutnov: Škrabelj (Truhlář) - Malinský, Mečiar, Mlejnek, Antonín, Klement, Kuna, Provazník - Chytráček, Jindřich, Šimoníček, Chochola, Havlíček, Dlab, Čapek, Stehno, Mašek, Dome, Svoboda, Janecký mld.

Pelhřimov: Klestil (Čekal) - Rašner, Zelený, Roháčik, Šustr, Beneš, Plch, Jelínek, Hrbatý, Plachý, Tecl, Havel, Suk, Kubát, Votápek, Hadrava, Dostál, Lázorišák

Domácí vlétli do utkání s velkou odvahou. Hostující Pelhřimov byl dvě třetiny pouhým sparing partnerem. Ovšem ve třetí třetině začali domácí jen bránit a hostující Pelhřimov se této šance chytl a byl jasně lepším a aktivnějším mužstvem

Skóre utkání otevřel v 17. minutě Svoboda. Janecký převzal kotouč a přesně Svobodovi nahrál a ten se štěstím prostřelil Klestila. Další šance, hodně šancí, jak domácí tak i hosté nepromněnili a první třetina skončila 1:0.

Druhé dějství už bylo v roli domácích. Nejprve Chytráček a potom Dlab, znovu se štěstím překonali Klestila - 3:0.

Do třetí třetiny vlétli hosté jako uragán a bylo to také vidět ve skore. Nejdřív předvedl Plachý nádherný forhendový blafák, poté tentýž hráč nastřelil tyč. Škrabelj, výborně chytající v celém zápase, předvedl několik famózních zákroků proti hostujícím střelám. V čase 59:28 se trefil Tecl a bylo sníženo na rozdíl pouhé jedné branky. V čase 59:58 to byl znovu Tecl, který mohl vyrovnat, ale opět skvělý Škrabelj pokus kryl a mohl se společně s týmem Draků radovat z vítězství 3:2.

Nejlepším hráčem utkání byl vyhlášen Peter Škrabelj, který obdržel značkové hodinky Axcent od firmy 4PM. Gratulujeme.

Další utkání sehrají Draci v sobotu na ledě Milevska. Reportáž: op