|

Hokejisté první přípravný zápas s Kutnou Horou prohráli

Stejně jako loni začal hokejový Trutnov přípravu na druholigovou sezonu prohrou. V Chrudimi nestačil na Kutnou Horu a prohrál s ní 1:3. Jediný gól hostů vstřelil trutnovský odchovanec Štěpán Dlab. O výsledku rozhodla druhá třetina, ve které domácí střelecky dominovali. Za Trutnov nastoupil z kádru loňské sezony pouze obránce Viktor Mlejnek, náhradním brankářem byl Pavel Škop.

KUTTRU
Kutná Hora
přát.

23.08.2009
18:00
3:1
(0:0, 3:1, 0:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: Dlab 23. (Petr, Klement). Vyloučení: 5:7. Využití: 1:0.

Trutnov:

O výsledku rozhodla druhá třetina, ve které domácí střelecky dominovali. Za Trutnov nastoupil z loňského kádru pouze obránce Viktor Mlejnek, náhradním brankářem byl Pavel Škop. Do zápasu nastoupilo deset hráčů z Hradce Králové, šanci dostali také trutnovští junioři.

"Nezklamali, ba naopak. Měli tam dvě střely, slibnou šanci, jsme s nimi spokojení. Čekali jsme víc od jiných hráčů, kteří se měli prosadit a kteří nás malinko zklamali. Ale je to první přípravný zápas, uvidíme co bude dál," prohlásil asistent hlavního kouče Martin Řehák.

Ohlasy po utkání

trenér Radim Haupt: "V první třetině jsme trošku vázli s kombinací, ve druhé a třetí se to zlepšilo. Mám radost z toho, že druhá třetina byla lepší než první a třetí lepší než druhá. Zlepšovali jsme se a výsledek tomu nakonec i odpovídá."

Reportáž: Daniel Havelka