|

Čtyřgólový zápas Ondřeje Potůčka v Roudnici přiblížil Trutnovu vysněné osmé místo

Čtyři vstřelené góly v jednom utkání a k tomu jedna asitence. Taková je vizitka Ondřeje Potůčka ze zápasu v Roudnici. Trutnovský střelec nabral v poslední době výbornou formu a i díky němu se Trutnov posunuje tabulkou vzhůru. Osmá pozice, která zaručuje lepší podmínky pro play-off, je už velice blízko. A to ještě navíc v neděli přijede do Trutnova poslední Kobra.

ROUTRU
Roudnice n. L.
34.

22.02.2009

1:8
(0:2, 1:3, 0:3)
Trutnov
Branky a nahrávky: 25. Chlouba (Závada) - 14. Potůček (Havlíček, Nakládal), 19. Hruška (Fejgl, Potůček), 23. Potůček (Horák), 32. Potůček, 40. Drábek, 46. Andres (Divíšek, Rejzek), 51. Potůček (Horák, Havlíček), 55. Mikšovský (Divíšek, Andres). Rozhodčí: Vild. Vyloučení: 7:10. Využití: 0:2. V oslabení: 0:1. Diváci: 170.

Trutnov:

Trutnov se v první polovině úvodní třetiny rozehrával, poté se už ale dokázal gólově prosadit. Nejprve poslal ve 14. min. krkonošský celek do vedení Potůček a půldruhé minuty před koncem třetiny přidal druhý gól navrátilec do sestavy Hruška – 0:2.

Hned na začátku druhé třetiny dostali hosté výhodu dvojnásobné přesilovky, kterou využil svým druhým gólem v utkání Potůček – 0:3. Ve 25. min. dokázali domácí snížit a dostali se zpět do hry – 1:3. Dneska to byl ale večer Ondry Potůčka! Ten vstřelil v oslabení tři na čtyři svůj třetí gól a potvrdil tak svoji herní formu z poslední doby – 1:4. Pátou branku do šatny vstřelil pouhých pět sekund před sirénou Drábek – 1:5.

Do poslední třetiny vystřídali oba trenéři gólmany, čímž bylo jasné, že u výsledku už je rozhodnuto a zápas se bude z povinnosti pouze dohrávat. Ve třetí části nejprve zvýšil po pěti minutách hry Andres – 1:6. V 51. min. se předvedl znovu Ondra Potůček, který zakončil svůj nedělní koncert svým čtvrtým gólem! – 1:7. Tečku za utkáním udělal tři a půl minuty před koncem Mikšovský – 1:8. Trutnov si tak připsal povinné tři body a už nyní se může chystat na nedělní domácí zápas s Kobrou Praha. Reportáž: Daniel Havelka