|

Naši střelci nedokázali skórovat a z Klatov odjíždíme bez bodu

Souboj dvou mužstev ze středu tabulky dělil před zápasem pouhý jeden bod. Hrálo se tedy o hodně. Ve vyrovnaném utkání měli nakonec více štěstí domácí, kteří dokázali v každé třetině vstřelit Škopovi jeden gól, naopak domácího gólmana nedokázal překonat ani jediný trutnovský střelec.

KLTTRU
Klatovy
32.

15.02.2009

3:0
(1:0, 1:0, 1:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 6. Hauer (Straka, Hobl), 22. Geltner (Holub), 55. Fiala (Straka). Rozhodčí: Němec. Vyloučení: 10:14. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 640.

Trutnov:

V utkání se dostali nejprve do vedení domácí, když Hauer využil hned na začátku 6. min. přesilovku – 1:0. Poté ale diváci viděli jen několik vyloučení na obou stranách. Přesnost se ze hry vytratila a do kabin šli spokojenější Klatovy.

Katastrofální vstup měli hosté do druhé části. Měli výhodu přesilové hry, ale obránci za sebou zapomněli na Geltnera, který v samostatném nájezdu nedal Škopovi šanci – 2:0.

V polovině třetí třetiny dostal Trutnov šanci na snížení, ale dvojnásobnou přesilovku nedokázal využít. Naopak definitivní rozuzlení přišlo pět minut před koncem, když Fiala propálil Škopa už potřetí – 3:0. Hostující hráči si už do konce nedokázali skórovat a domácí brankář si tak připsal čisté konto.

Ohlasy po utkání

"Nemůžeme si venku dovolit mít čtrnáct vyloučených hráčů. Ikdyž si myslím, že tolik faulů jsme zase neudělali. Rozhodčí na nás neměl stejný metr jako na domácí. Poškodil nás za stavu 2:0, kdy nám nedal možnost trestného střílení po faulu na Chytráčka. Jinak musím uznat, že soupeř byl aktivnější a lepší, podržel ho gólman," řekl trutnovský trenér Milan Plodek.

Reportáž: Daniel Havelka