|

Trutnov zcela propadl na začátku druhé třetiny a prohrál

Trutnovští hráči prohrávali po první třetině jednogólovým rozdílem, ale zcela nezvládli úvod druhé části a čtyřmi góly během osmi minut přišli o veškeré šance na vítězství. Domácí si pak své vedení lehce pohlídali a zaslouženě vyhráli.

LTMTRU
Litoměřice
18.

30.11.2008

6:2
(1:0, 4:1, 1:1)
Trutnov
Branky a nahrávky: 10. Bauer (Vejvoda), 23. Zámečník, 25. Buďa (Besser), 26. Musílek (Hlusička, Procházka), 28. Tvrzník (Gýna), 51. Hlusička (Procházka, Bauer) - 22. Divíšek (Marša), 54. Andres (Divíšek). Rozhodčí: Wintrle. Vyloučení: 5:5. Využití: 1:1. Diváci: 200.

Trutnov:

Utkání začali lépe domácí. Po vyloučení Kučery za vražení na hrazení trestal v přesilové hře Bauer, který si na začátku 10.min. vyjel s pukem zpoza brány a střelou mezi betony poprvé překonal Brože – 1:0. Poté bylo k vidění na obou stranách několik šancí, ale nikomu už se v první části hry skóre změnit nepodařilo.

Gólových hodů si ale diváci v Litoměřicích přeci jen užili. Během prvních necelých osmi minut v druhé třetině padlo pět gólů! Nejprve vyrovnal ve 22. min. Divíšek, který tečoval střelu Marši od modré čáry – 1:1. Co se ale dělo poté, to byl totální propadák hostujícího mužstva. Nejprve ve 23. min. skóroval ve skrumáži před Brožem Zámečník – 2:1, ve 25. min. po dorážce Buďa – 3:1, za dalších 20 vteřin od modré tvrdou střelou Musílek – 4:1. Poté si sice hostující trenéři ve 26.min. vzali oddechový čas, ale hned ve 28.min. proměnil samostatný nájezd Tvrzník – 5:1.

Ve třetí třetině se hra uklidnila a domácí si hlídali vedení. Přesto se ještě jednou prosadili, když v polovině třetiny Hlusička nedal šanci Brožovi střelou k tyči – 6:1. Poslední slovo měli hosté v 54.min., kdy snížil po přihrávce Divíška střelou mezi kruhy Andres – 6:2. Po tomto gólu a za takového stavu domácí překvapivě vystřídali brankáře.

Ohlasy po utkání

trenér Milan Plodek: "Nelíbil se mi přístup hráčů. Více méně zápas jen odklouzali. Budeme to dál řešit a myslím, že za takový výkon budou potrestáni."

Reportáž: Daniel Havelka