|

Trutnov ztratil v Praze po porážce v prodloužení dva body

Jako na houpačce probíhal na pražském ledě průběh zápasu Kobry a Trutnova. I když domácí byli v zápase outsiderem a nevytvořili si tolik gólových šancí, mohli se nakonec v prodloužení radovat ze zisku dvou bodů. Trutnováci sice byli po celý zápas lepší, ale nedokázali svou převahu gólově zúročit. Černou kaňkou bylo zranění Chytráčka, který dostal hokejkou do obličeje a má tři vyražené zuby.

KOBTRU
Kobra Praha
16.

22.11.2008

5:4 pr.
(1:2, 2:1, 1:1 - 1:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 8. Paris (Nykl), 21. Bárta (Žáček), 24. Paris (Nykl), 55. Pazourek (Sodomka, Novák), 63. Čulek (Záhorovský) - 13. Divíšek (Jaroměřský, Nakládal), 18. Chytráček (Horák, Potůček), 29. Marša (Mikšovský), 60. Potůček (Hornyš, Divíšek). Rozhodčí: Vojtěchovský. Vyloučení: 7:11 + navíc Žáček (Kobra) 5 minut a do konce utkání. Využití: 2:2. Diváci: 100.

Trutnov:

Skóre otevřeli domácí v 8.min. a ujali se vedení. Hosté ale stačili zásluhou Jaroměřského a Chytráčka do konce první třetiny výsledek otočit na 1:2.

Poté ovšem zaspali úvod druhé části a domácí šli dvěma góly během tří minut znovu do vedení 3:2. Poté přišel v půlce zápasu již zmíněný faul domácího kapitána na Chytráčka a hosté hráli pět minut přesilovku. Tu se podařilo Trutnovu gólově využít a vyrovnat, úspěšným střelcem byl Marša – 3:3.

Ve třetí třetině oba týmy dlouho drželi vyrovnaný stav, což změnila až 55. minuta, ve které šli znovu do vedení domácí – 4:3. Když už se zdálo, že by Kobra mohla překvapivé vítězství udržet, odvolali trenéři Trutnova gólmana. Vhazovalo se v útočném pásmu, buly vyhrál Divíšek na Hornyše, který našel přesnou kolmicí před bránou Potůčka, jenž 19 vteřin před koncem vyrovnal na konečných 4:4.

Na řadu přišlo pětiminutové prodloužení, které ale trvalo přesně 170 sekund, kdy rozhodl o dvou bodech pro Pražany Čulek. Reportáž: Daniel Havelka