|

Mělník splnil roli favorita a porazil Trutnov

Hosté k utkání odjížděli ve značně oslabené sestavě. Chyběli obránci Matějíček a Chaloupka, a útočníci Hruška, Mikšovský a Potůček. Na křídlo třetího útoku tak musel nastoupit například bek Josef Synek.

MELTRU
Mělník
8.

18.10.2008

4:1
(2:0, 1:1, 1:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 11. Kala (Krejčí), 17. Jakeš (Kala, Nosek), 29. Příhoda, 58. Tondr (Krejčí) - 37. Hornyš (Polák, Jaroměřský). Rozhodčí: . Vyloučení: 8:5. Využití: 0:1. Diváci: 150.

Trutnov:

Do vedení se domácí dostali v polovině první třetiny a do přestávky přidali ještě jednu branku – 2:0. Nebýt spolehlivého gólmana Brože, mohlo být skóre výrazně vyšší. Převahu favorita potvrdil Mělník třetím gólem ve 29. minutě. O snížení se postaral v přesilovce kapitán Horny, který zužitkoval spolupráci s Polákem a Jaroměřským – 3:1. Poslední tečku udělali ale domácí, kteří půldruhé minuty před koncem uzavřeli skóre na konečných 4:1.

Ohlasy po utkání

Trenér Ivan Houda: "Do utkání jsme vstoupili odevzdaně. V dalších částech zápasu jsme se zlepšili, ale neproměnili šance. Byl to od nás velmi vlažný výkon. Soupeř rozhodně nebyl tak silný, jak vypovídá tabulka. Pokud bychom předvedli takovou hru jako v předchozích třech zápasech, určitě jsme mohli odvézt minimálně bod. Dnes mě zklamala hlavně první lajna, která dostala všechny čtyři góly."

Reportáž: Daniel Havelka