|

Ve středu na hokej! Za jakých podmínek?

Ve středu se představí po prvé v mistrovské sezóně mužstvo HC BAK Trutnov. Na svém domácím ledě přivítá mužstvo Dvora Králové. Utkání začíná v 18:00 a budou ho provázet další bezpečnostní opatření. Více informací v článku.

Trutnov i Dvůr Králové si odbydou letošní ligovou premiéru. Utkání v Jablonci, kde měl hrát Trutnov, bylo odloženo z důvodu výskytu koronaviru v jablonecké kabině. Stejný osud potkal i královédvorský Rodos, který své domácí utkání s Mostem nesehrál taktéž a ze stejného důvodu jako Trutnov. V Mostě je podezření u více hráčů na nákazu.

Vchody na utkání

Na stadion se dostanete pouze hlavním vchodem. Zde si budete moc koupit vstupenku. Poté se odeberete na místa pro sezení. Nikdo v hale nesmí stát v prostorech, kde nejsou sedačky! Pokud tato situace nastane, dotyčný bude napomenut, poté vyveden ze zimního stadionu.

Hostující fanoušci používají ke vchodu na utkání hlavní vchod s pokladnou. Po utkání budou stadion opouštět bočním vchodem, který v minulosti sloužil jako vchod do sektoru hostí.

Sektory

Tribuna sedících má kapacitu 349 míst. Z toho 31 míst, v sektoru hostů, je rezervováno pro fanoušky Dvora Králové. Po zimním stadionu budete moc sedět ještě na lavičkách o celkové kapacitě 160 míst. Sečteno, podtrženo, celková kapacita činí 509 míst k sezení.

Sektor pro stání bude výhradně určen pouze fanouškům Trutnova - Ultras Trutnov. Tam, kde bude lavička, můžete sedět. Tam, kde lavička nebude, se nesmíte pohybovat ani stát.

Vstupné

Vstupné na středeční duel je jednotné a to 70,- Kč. To samé vstupné platí pro utkání s Hronovem, Novou Pakou. Mimo zmíněná utkání je vstupné taktéž jednotné, ale ve výši 60,- Kč. Permanentky jsou platné.

Další opatření

Nikdo se nesmí pohybovat v prostorách ledové plochy, nebo šaten. Tento prostor slouží výhradně pro mužstva a jejich realizační týmy. Všechny cesty budou uzavřené. Každý návštěvník musí mít po celou dobu svojí návštěvy nasazenou ochranu nosu a úst. Občerstvení bude dostupné ve třech bufetech, které budu na zimním stadionu otevřeny.

Otevření pokladny

Pokladna i zimní stadion, bude otevřen v 17:00 hodin. S celkovou kapacitou 509 míst nemůžeme zaručit, že se každý návštěvník dostane na zimní stadion. Nebereme ohledy na to, zda si vstupné kupujete, nebo máte permanentku. Berte prosím tohle na vědomí a podle toho postupujte. Nelze z naší strany vytvořit klíč k tomu, kdo na stadion půjde dřív, nebo dýl, nebo vůbec. Děkujeme za pochopení.

Na závěr pár slov od trutnovského manažera Ondřeje Poula.

"Vážení fanoušci trutnovského hokeje, sám za sebe a především za celý klub, včetně hráčů, vás všechny moc prosím, abyste dodržovali veškerá opatření, která nám stanovila vláda. Naše skalní fanoušky, Ultras Truntov, prosím o absolutně hladký průběh každého utkání. Hostující fanoušky prosím, aby utkání proběhlo ve sportovním duchu, nevznikaly žádné problémy a všichni jsme se těšili z hokeje, jako takového. Jsme ve velmi těžké době a měli bychom si všichni vyjít vstříc a navzájem si pomáhat. Nechme prosím soupeření na tribuně jen na hlasivkách a bubnech a podpořme naše hráče k těm nejlepším výkonům. Jsme tu všichni jen kvůli hokeji. Moc vám tímto děkuji, přeji hodně štěstí a všichni se těšíme, až ta sezóna naplno odstartuje." Redakce