|

Nová bezpečnostní opatření platná od 1. září

Opět je všechno jinak... Od 1. 9. 2020 vešla v platnost nová bezpečnostní opatření. Více informací si prosím přečtěte v článku.

Hokejisté Trutnova konečně nastoupí do prvního domácího duelu. Na svém ledě přivítají hokejisty Engineers Prague, kteří v loňské sezóně ovládli Univerzitní ligu ledního hokeje.

Sektory

Sektory NEBUDOU. Pokud přijdete na utkání, využijte prosím pouze HLAVNÍ VCHOD. Zde si zakoupíte lístek a na zimním stadionu se můžete pohybovat kde budete chtít. Výjimku však tvoří prostor kolem hřiště, střídaček a šaten. Tam mají návštěvníci VSTUP ZAKÁZÁN a bude ohraničen mobilními zábranami.

Vstupné

Vstupné zůstává jednotné a to ve výši 60,- Kč. Na utkání se Dvorem Králové, Hronovem a Novou Pakou, bude vstupné taktéž jednotné a to ve výši 70,- Kč. Permanentní vstupenky budou platné od prvního mistrovského duelu a to je 23. 9. 2020 se Dvorem Králové.

Roušky

Každý návštěvník MUSÍ mít před vstupem do zimního stadionu nasazenou ochranu nosu a úst. To platí i při jeho pohybu na zimním stadionu. Prostě a jednoduše - pokud jdete na utkání, musíte mít zakrytý nos a ústa. Toto opatření se asi jen tak měnit nebude.

Dodržování rozestupů

Rozestupy musí návštěvníci dodržovat v rozmezí DVOU METRŮ. Prostor, kde diváci sedí, může být zcela kompletně zaplněn.

Kapacita stadionu

Kapacita trutnovského stadionu nyní čítá celkem 1 000 míst. Na utkání se Dvorem Králové zatím neplánujeme žádnou změnu a budeme jednat o vpuštění hostujících fanoušků.

Předem děkujeme všem fanouškům za dodržování bezpečnostních opatřeních. Není to náš výmysl a musíme společně bojovat, aby se hokej mohl hrát. Děkujeme! Redakce