|

Trutnov začne na domácím ledě!

Hokejisté Trutnova si po třech trénincích v pražských Letňanech konečně vyzkouší i plochu domácí. V neděli startuje ostrá fáze přípravy!

V devět hodin ráno se sejde kompletní mužstvo Trutnova v kabině. V neděli mají hráči na programu nejprve trénink na atletickém hřišti, poté se přesunou na dva tréninky na led a vše zakončí video tréninkem.

Ostrý úvodní program však nebudou moc absolvovat všichni. Zatímco Filip Krsek na led půjde, po téměř čtyřměsíční pauze, která byla nucená z důvodu zranění v Play Off, takové štěstí mít nebude Jaroslav Ukhin, Jakub Tatar a Petr Chytráček.

Jarda Ukhin se vrací na dva týdny do Ruska, vyléčit zranění ramene. Petra Chytráčka čeká 2.9 operace kolene a jeho návrat do sestavy bude zřejmě po novém roce. Jakub Tatar podstoupí operaci kolene až 21.9 a jeh návrat bude během října, či listopadu.

I tak mají trenéři Trutnova dostatečně široký kádr. Ten čítá 10 obránců, 13 útočníků a 3 brankáře. S týmem se totiž začal připravovat brankář Mikuláš Pluháček (USA) a také forvard Martin Soukup (Kanada). Oba dva čekají, zda-li se jejich soutěže za mořem rozjedou. Oba dva jsou odchovanci našeho klubu.

Co se týká opatření na zimním stadionu, ty vypadají zatím následovně.

Na utkání budou otevřené dvě pokladny. Jedna klasická, hlavní vchod na ZS. Druhá pokladna bude z boku zimního stadionu (od řeky) na zelených schodech. Zimní stadion bude rozdělen do dvou sektorů - sezení (kapacita 150 diváků) a stání (kapacita 500 diváků). Vchod pro sezení je hlavním vchodem. Vchod pro stání je ten z boku haly.

Mezi sektory nebude možné přecházet. Vše bude mít na starosti nová, kvalitní, pořadatelská služba. Nikdo se nesmí pohybovat v prostorách hrací plochy, nebo šaten. Všichni návštěvníci musí mít ochranu nosu a úst (roušku, šátek, apod.). V sektoru sezení, můžou návštěvníci sedět tak, že každé druhé sedadlo bude volné a každá druhá řada bude neobsazená. Vše bude čitelně popsáno.

Vstupné na domácí utkání bude jednotné a to ve výši 60,- Kč. Na utkání se Dvorem Králové n/L bude vstupné 70,- Kč. Na stadion může být vpuštěn pouze omezený počet návštěvníků a to 650 lidí. V tuto chvíli proto uvažujeme, že dáme přednost fanouškům Trutnova, před fanoušky hostujících družstev. Situace se může změnit v následujících měsících, ale i dnech. Proto sledujte naše stránky a naše sociální sítě pro bližší informace. Děkujeme! Redakce