|

Hokejisté Trutnova pomalu ladí formu!

Příprava na ledě se nezadržitelně blíží. Jak probíhá období "volna" před začátkem přípravy na ledě, to jsme se vám snažili přiblížit v následujícím článku.

Skupinka hráčů byla na ledě již v polovině července. Zimní stadion v Letňanech poskytl hráčům zázemí pro jednu tréninkovou jednotku, které se zúčastnili Matěj Poul, Matyáš rada, Jakub Mostecký a Patrik Ašenbrenner. Skills trénink byl pod taktovkou našeho asistenta Ondřeje Poula.

Zatímco většina hráčů trávila dovolenou, tentokrát v Náchodě, trénovala další skupinka. Aleš Půlpán, Mikuláš Pohl, Michal Mahdal, Matěj Poul a Matěj Klust, si zatrénovali na náchodském ledě.

Hráče teď čekají další dva ledy. Ten první bude v sobotu 1.8.2020 od 13:00 opět v Letňanech. Poslední dobrovolný trénink před ostrým startem sezóny. Protože o týden později, znovu v sobotu a to 8.8.2020, ve stejný čas, vyjede už mužstvo HC BAK Trutnov k prvnímu společnému a ostrému tréninku. Znovu v pražských Letňanech.

Od 10.8.2020 budou hokejisté Trutnova trénovat v Trutnově, pouze ale na suchu. Na domácí led vyjedou v neděli, 16.8.2020 kdy je čekají celkem tři fáze. Dvě na ledě, jedna na suchu.

První přípravné utkání sehrají hokejisté Trutnova na ledě Žďáru nad Sázavou. A to již v úterý, 18.8.2020 od 18:00.

S blížícím se startem sezóny vás budeme informovat o všem, co se bude dít. Dle nařízení vlády jsou zakázané vnitřní akce nad 500 osob, tzn. že náš zimák dozná spousta změn. Zůstaňte prosím s námi pro více informací. Děkujeme! Redakce