|

Fotbal je tady! Radvanice vyzvou Trutnov!

Každoročně hrál Trutnov s nedalekou Libčí. Letos však Libeč předběhli Radvanice, které vyzvali trutnovské hokejisty ve fotbalovém mači. Zápas se hraje dnes, v Radvanicích, od 18:00!

Jak nám již napovídá předpověď počasí, nepůjde zrovna o jednoduché utkání. Jediné pozitivum, že se to hokejkám bude klouzat, stejně jako na ledě. Déšť snad ustane a bude k vidění parádní fotbalové utkání.

Co se týče sestavy Draků, ta je nabitá až po poslední místo na lavičce. Trenéři zvolili ofenzivní pojetí hry v rozestavení 3-4-1-2. Vynikající formu má brankář Jan Semorád. Před ním bude obranná trojice Lukáš Kastner, Ondřej Poul a Lukáš Vácha. Všichni moc dobře víme, že tahle trojice umí tvrdit muziku. V záloze pak můžeme najít rychlonohého křídelníka Matěje Poula, kterého budou doplňovat Matěj Suk, Jakub Mostecký a na druhé straně sprinter Petr Chytráček. Role podhrotového záložníka připadla na od přírody talentovaného Martina Kozáka. Ten bude zásobovat útočnou dvojici v podání Matěje Klusta a Tomáše Bláhy.

Jelikož při zápase uvidíme hokejová střídání, nikoliv ty fotbalová, Trutnov má bohatou zásobu náhradníků na lavičce. Jednat se tedy bude o těžký oříšek pro zkušenější Radvanice.

Fotbalové utkání v radvanicích začíná v 18:00 a všichni se těšíme na vaší návštěvu! Redakce