|

Hokejisté Trutnova zahájili letní přípravu!

Téměř dva měsíce se neviděli a pouze si psali, nebo volali. I tak vypadala komunikace hráčů a vedení trutnovského hokeje. První květnový víkend, díky rozvolňování opatření, se ale sešla parta Draků a společně zahájila letní přípravu.

Na prvním soustředění se hlásilo celkem šestnáct hráčů a kompletní realizační tým. Mužstvo bylo v sobotu rozděleno do tří skupin a v neděli už jen do dvou.

V sobotu hráče čekalo dopolední zapracování na atletickém stadionu v Trutnově. V odpolední fázi pak trénovali v prostorách OlfinCar Fitness Horská. Neděle byla obdobná. Dopoledne se hokejisté Trutnova sešli znovu v posilovně a odpoledním výběhem na Dolcích zakončili první soustředění a oficiálně tak zahájili letní přípravu.

Již od pondělí trénují hráči čtyřikrát týdně. Společný trénink je pak v pátek, kdy se sejde kompletní mužstvo, včetně těch hráčů, kteří obyčejně dojíždí. Příprava bude trvat deset týdnů a tým kouče Petra Váchy absolvuje celkem tři víkendová soustředění. To první má již trutnovský celek za sebou.

Novinkou, kterou představí doposud stávající manažer Trutnova Ondřej Poul, je zapracování Pavla Fedulova do realizačního týmu "A" mužstva. Pavel se připojil jako asistent trenéra a tím tak uzavřel svoji bohatou kariéru. Podoba kádru i realizačního týmu bude odsouhlasena vedením klubu na květnovém zasedání. Pro více informací sledujte náš Facebook a Instagram! Redakce