|

Napsali o nás: Hokej Pro Vendulku v médiích

Sobotní duel mezi Trutnovem a Děčínem a jeho charitativní myšlenka, se samozřejmě dostala mezi média. My vám přinášíme souhrn toho, co o naší společné akci napsali. Více informací v článku.

Krkonošský Deník

Krkonošský Deník měl výhradní právo pro publikaci všeho, co se v sobotu vlastně stalo. Jako bonus jsme se navíc objevili v tištěné podobě Deníku, kde svoje bezprostřední pocity vyjádřila i naše desetiletá fanynka Vendulka Feniková. Kdo nemáte ještě noviny, utíkejte si je koupit!

https://krkonossky.denik.cz/hokej_region/ruzove-dresy-drakum-pomohly-k-vitezstvi-vyhra-patri-vendulce.html

https://krkonossky.denik.cz/hokej_region/na-hokej-za-vami-zase-rada-prijdu-loucila-se-vendulka-s-hracskou-kabinou.html

Trutnovinky

Server Trutnovinky.cz publikoval sobotní utkání včetně fotografií pořízených Milošem Šálkem. Více informací na jejich webu.

https://trutnovinky.cz/sport/hokej/2020/leden/dvojnasobna-radost-ruzovi-draci-potesili-vyhrou-i-uspesnou-benefici

Hokej.cz

Největší server hokejového dění v ČR i ve světě, publikoval článek včera, bohužel do popředí stránek se dostal jen na chvíli, jelikož jej přeskočily bezvýznamné novinky z Extraligy. I tak jsme se ale dostali na tento velmi navštěvovaný web.

https://hokej.cz/150-tisic-pro-vendulku-trutnov-s-decinem-ve-2-lize-pomahaly/5045784

Sociální média

Samozřejmě nejvíce se zpráva o sobotním utkání a jeho dopadu, šíří přes sociální média. Na našem klubovém Facebooku, HC BAK Trutnov, se veškeré tématika sobotního duelu dostává do popředí i díky zvýšené sledovanosti. Video z kabiny, kde Vendulčiny rodiče mají velmi dojemný proslov, vidělo už skoro sedm tisíc lidí. Report ze zápasu, jenž je na Facebooku, vidělo skoro deset tisíc lidí. Hashtag #HokejProVendulku použilo devět osob, přičemž příspěvky dostaly více než 765 lajků.

Dražba dresů

Dražba dresů bude začínat již tento týden. Chceme použít server sportovniaukce.cz kde se musí každý dražitel zaregistrovat pod vlastním jménem a následně přihazovat v aukci. Vyvolávací cena dresů bude 1 999,- Kč, trenérské mikiny budou mít vyvolávací cenu stejnou. Dresy jsou vyhotoveny ve velikostech L a XL a trenérské mikiny pouze ve velikostech XL. Pro naprostou exkluzivitu se rozhodlo vedení Trutnova nepřidělávat žádné další kusy mikin, i dresů. Redakce