|

Trutnov je už "kompletní"

Hokejisté Trutnova dostali pod stromeček "nového" spoluhráče. Více informací v článku.

Hokejisté Trutnova získali poslední článek skládačky. Z hostování v Havířově se vrací Jan Starý.

Bránící levé křídlo, které v Trutnově začalo letošní sezónu, se vrací po dvou měsících zpět. Angažmá v Chance lize Honza zvládl na jedničku a pomohl Havířovu k postupu mezi osm nejlepších. AZet mu však hostování neprodloužil a tak se vrací do Trutnova.

S Trutnovem byl pardubický odchovanec v kontaktu téměř neustále. "S Honzou jsme komunikovali skoro každý den. Navíc zůstal v kontaktu s klukama z týmu, což by asi nikdo nečekal. V prosinci jsme začali řešit jeho budoucnost, zda zůstane v Havířově, či nikoliv. Nakonec to dopadlo tak, že se vrací k nám a můžu prozradit, že jsme se domluvili na víceleté spolupráci. Honza je lídr v kabině i na ledě a pevně věřím, že nám pomůže obrátit výsledky k lepšímu", říká na adresu staronového přírůstku manažer Ondřej Poul.

Jan Starý se od středy připojí k týmu a nastoupí již proti Nové Pace. Hokejisté Trutnova mají velmi nabitý program. Jediné volno mají na Štědrý den a Silvestr, potom také 29.12.2019 po utkání s Novou Pakou.

Za celý klub a hlavně naší redakci vám přejeme hezké a klidné prožití letošních Vánoc a těšíme se na vás případně v roce 2020! Redakce