|

Trutnov s Děčínem pomůžou nemocné Vendulce!

18. 1. 2020 od 16:00 - tak tohle si musíte zapsat do svých kalendářů či diářů. Tuto výše zmíněnou sobotu proběhne nejen ligové utkání mezi Trutnovem a Děčínem, ale tohle utkání bude neobyčejné. Obě dvě mužstva a partneři tohoto zápasu, budou pomáhat nemocné Vendulce.

Osmnáctý leden přinese zajímavé utkání dvou týmů, kteří si v minulosti nedarovali ani kousíček ledu. Souboje mezi Trutnovem a Děčínem můžeme sledovat již pár let. Zmíněná utkání mají náboj a emoce. To jsme se přesvědčili hlavně v posledním tažením Trutnova v Play Off, kde ve čtvrtfinále právě vypadl s Děčínem.

S děčínskými má však trutnovský klub nadstandardní přátelský vztah. To jsme mohli ostatně vidět v srpnovém turnaji BAK Cup, kde Děčín hrál a posléze se stal i celkovým vítězem. I právě z tohoto důvodu byl Děčín hlavní favorit, pro sehrání ligového zápasu s charitativním podtextem. Nejen že jde o kvalitního mužstvo a soupeře, ale také o skvělou partu hráčů a vedení.

Jak myšlenka takového zápasu vznikla? Náš generální partner BAK stavební společnost, a.s., pořádá hokejový turnaj firem 16. ledna. Výtěžek z turnaje poputuje na Nadační fond Vendulka a vybrané peníze pomůžou nemocné holčičce. My jsme se chtěli připojit a společně jsme vymysleli tohle utkání, právě proti Děčínu.", komentuje nápad prezident klubu Zdeněk Poul.

Přípravy utkání byly v celku rychlé. Vytvořit plakát, vstupenky, společnou myšlenku pro dobrou věc a následně vše dostat, jak se říká, na papír. "Oslovili jsme Děčín, zda-li by do toho šel s námi. Okamžitě jsme se domluvili co a jak bude probíhat, vše jsme si potvrdili v rámci našeho vzájemného utkání v prosinci. Vše jsme dali dohromady a dnes můžeme říct, že jsme připraveni." doplňuje manažer Ondřej Poul.

A co na to soupeř z Děčína? "Sezóna je zápasy hodně nabitá a málokdy je čas se trochu zastavit a rozhlédnout, protože jsme amatérská soutěž. Toto je ideální příležitost pomoci někomu jinému a ještě si užít pěkné utkání. Měli jsme to štěstí, že jsme se zúčastnili letního turnaje v Trutnově před startem II. NHL a vytvořili si velice dobré a přátelské vztahy s vedením HC BAK Trutnov. Nápad podpořit Vendulku vzešel ze strany trutnovského klubu a my bychom se rádi přidali a podpořili dobrou věc. Chystáme sbírku ze strany hráčů a trenérů a pevně věříme, že i když to nebude asi nějaká závratná suma, tak každá pomoc je vítána. Možná se k nám přidají i naši fanoušci, za což bych byl moc rád!" pověděl Jan Havlíček, manažer a asistent trenéra děčínských Medvědů.

A jak se Vendulce pomůže? Výtěžek ze vstupného - Vstupné na utkání je jednotné a to ve výši 20,- Kč. V rámci tohoto utkání NEPLATÍ PERMANENTNÍ VSTUPENKY, jelikož na vstupném chceme vybrat co nejvíce peněz. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji a to v rámci utkání se Dvorem Králové n/L (21. 12. 2019) a s Novou Pakou (28. 12. 2020) vždy po první třetině. Vstupenky lze zakoupit také prostřednictvím e-mailu, který zašlete na adresu hokejtrutnov@gmail.com. Do e-mailu prosím uveďte jméno, příjmení, počet vstupenek. Vstupenky si budete vyzvedávat na pokladně ZS, nebo po domluvě. Platit je budete na místě vyzvednutí. Pokud nevyužijete předprodej, nemusíte zoufat. Vstupenky lze zakoupit také v den zápasu, před samotným utkáním, na pokladně ZS.

Další forma podpory, která Vendulce bude pomáhat, jsou samotní hráči a realizační týmy obou dvou mužstev. Hráči HC BAK Trutnov a hráči HC Děčín, vyberou peněžité částky, to platí i o obou realizačních týmech. V rámci toho také přispějí partneři utkání, partneři Hokejového Klubu DRACI, z.s.

Další podpora vznikne z kasiček. Do kasiček můžete přispívat v rámci lednového utkání. Další kasičky budou pak v Summus Vita - institut odborného lékařství nebo v OlfinCar Fitness Horská.

Poslední podpora vznikne z dražby dresů. Ano, Trutnov nastoupí v limitované edici dresů, ve kterých sehrají hokejisté pouze lednové utkání proti Děčínu. Dresy budete moc dražit / zakoupit prostřednictvím webových stránek, Facebooku. Vše se včas dozvíte. Odhadovaná cena dresu bude 1499,- Kč a dres bude podepsaný vždy daným hráčem Trutnova.

A komu vlastně budeme pomáhat?

Přijdete fandit a pomoci dobré věci? Redakce