|

BAK Cup 2019 startuje!

Již tento pátek (30.8.2019) odstartuje letošní turnaj BAK Cup 2019. Třetí ročník turnaje do Trutnova přivede zajímavé soupeře. Více informací naleznete v článku.

Od pátku do neděle se sehraje celkem šest utkání. V dopoledních hodinách mají všechny týmy veřejně přístupné tréninky. Náročný víkend svede dohromady hokejisty Trutnova, Hronova, Nového Jičína a Děčína. A jak se rodila myšlenka turnaje? "Na schůzce vedení jsme to řešili už v květnu. Byla potřeba sehnat na turnaj peníze. V rámci té přípravy je to nejlepší, protože ve třech dnech sehrajeme tři plnohodnotné zápasy. Navíc na domácím ledě, na který si stále zvykáme.", prozradil manažer Trutnova Ondřej Poul a pokračuje."Týmy jsme měli kompletní, pak bohužel jeden vypadl. Zavolal jsem do Nového Jičína, jestli nemají zájem a druhý den mi to potvrdili. Jde o to, že se tady sejdou přátelé ze druhé ligy a sehrají kvalitní tři zápasy.", nastínil trutnovský manažer, proč je obsazení mužstev takové, jaké je.

V pátek začíná Trutnov od 16:00 proti Hronovu. V sobotu nastoupí ve stejný čas proti Novému Jičínu a v neděli je čeká oblíbený soupeř z Děčína. Jak bude vypadat trutnovská sestava?"Společně s Petrem Váchou jsme se rozhodli nastoupit v kompletní sestavě. Přesto stále budeme točit útočné trojice a obranné dvojice, protože nejsme stoprocentně rozhodnutí kdo s kým bude hrát. Jasno máme o dvou pětkách. V brance dostanou příležitost tři brankáři, takže se ta porce zápasů rozmělní jak na celé mužstvo, tak ale i na brankáře." doplnil Poul.

Hráči jsou ubytovaní na Hotelu Patria, stravují se v Sokolovně. V sobotu pak čeká všechny mužstva AfterParty v FO3 Pub & Caffé. S čím Trutnov vstupuje do turnaje a co od něj čeká?"Turnaj chceme samozřejmě vyhrát. Doufáme, že dorazí velký počet fanoušků. Je to taková poslední možnost pro kluky, se předvést, protože od příštího týdne už budeme hrát nejspíš v sestavě, v jaké nastoupíme v lize. Všichni se moc těšíme.", zakončil povídání o turnaji manažer Trutnova.

Rozpis turnaje

Pátek 30.8.2019

16:00 - HC BAK Trutnov @ HC Wikov Hronov

19:30 - HK Nový Jičín @ HC Děčín

Sobota 31.8.2019

16:00 - HC BAK Trutnov @ HK Nový Jičín

19:30 - HC Děčín @ HC Wikov Hronov

Neděle 1.9.2019

13:00 - HK Nový Jičín @ HC Wikov Hronov

17:00 - HC BAK Trutnov @ HC Děčín

A kdo v jakém složení přijede? Máme pro vás připravené i kompletní soupisky!

HK Nový Jičín

Brankáři: Sonnek, Loubal

Obránci: Tolokonnikov, Rufer, Hruška, Metelka, Gřešík, Tomeček, Kobylík

Útočníci: Vaňo, Palička, Plitko, Krupa, Pecha, Lehečka, Králík, Kafka, Hilšer, Poruba, Macuh, Štefka, Irgl

HC Děčín

Brankáři: Lavinger, Kácha, Brňák

Obránci: Loukota, Volráb, Kaltenböck, Zicho, Balcar, Tenkrát, Tůma, Mareš

Útočníci: Zajan, Petráš, Smola, Faigl, Oliverius, Kuchynka, Chovanec, Šindelář, Fojt, Ineman, Dörner, Hruška

HC Wikov Hronov

Brankáři: Šefců, Pavlíček

Obránci: Š. Junek, Štelzig, Novák, Řehák, Kelner, Škoda

Útočníci: Mach, Hylena, Exner, Maršík, Havrda, Matouš, Glos, Franců, Petr

HC BAK Trutnov

Brankáři: Ašenbrenner, Pivrnec, Nečas

Obránci: Vácha, Faltys, Višňák, Suk, Kynčl, L. Junek, Leder, Pěnčík

Útočníci: Kubinčák, Martinec, Semorád, Jedlička, Fedulov, Svoboda, Vacek, Janoušek, Tatar, Krsek, Poul, Bucek, Chára, Kozák

V pátek tedy začínáme v 16:00! Těšíme se na vaší návštěvu! Vstupné je jednotné 50,- Kč a platí na obě dvě utkání, které se v daný den hrají! Více informací naleznete na našem webu, Facebooku a Instagramu! Redakce