|

TISKOVÁ KONFERENCE A PŘEDSTAVENÍ LOGA: ÚSPĚŠNÁ ZKOUŠKA JE ZA NÁMI!

V pátek 28.6.2019 proběhla od 18:00 tisková konference Hokejového klubu DRACI, z.s., jenž provozuje druhový klub HC BAK Trutnov. Více informací v článku.

Úvod

Úvod celé tiskové konference patřil prezidentovi klubu Zdeňku Poulovi. Ten přivítal všechny přítomné a nastínil situaci, jak bude probíhat , celá tiskovka a co všechny čeká. Jednání se také účastnil místostarosta města Trutnova pan Tomáš Eichler a také Petr Musil, lodivod TJ LOKOMOTIVA Trutnov, z.s., největšího sportovního spolku ve městě.

Nové loga

Druhým bodem večera bylo představení loga. To měl na starosti manažer klubu Ondřej Poul. “Logo se tvořilo necelé dva měsíce. Pracoval na něm grafik Honza Kopřiva a asistoval jsem mu já a Lukáš Vácha. Finální podobu loga odsouhlasilo vedení klubu na zasedání 16.5.2019 a pro mě s Lukášem začala příprava celého nového looku našeho klubu. Jsem hrozně rád za tu společnou práci a všem moc děkuji!“, pověděl manažer klubu na adresu loga. Poté proběhlo slavnostní představení obou verzí, které bude hokejový Trutnov používat.

Finanční stránka klubu

Slovo si vzal zpět prezident klubu a všechny přítomné seznámil s finanční stránkou klubu. “V uplynulé sezóně jsme měli rozpočet přibližně 5,5 milionů korun. Na nadcházející sezónu se nám díky pocitvé práci a pom oci našich partnerů, rozpočet navýšit a už saháme k šesti milionům korun. Děkuji všem ve vedení i partnerům za tvrdou práci, díky které může hokej v Trutnově fungovat. Děkujeme i městu Trutnov za schválení dotace tři sta tisíc korun na dopravu, moc nám to pomůže!“, sdělil trutnovský lodivod, který společně s Jardou Řeháke, Karlem Lašem a Ondřejem Poulem, táhne klub již deset let.

Novinkou je spolupráce dvou trutnovských firem. Oficiální restaurací a barem trutnovských hokejek se stává FO3 pub & caffe. Dalším partnerem je společnost JV SPORT, která v rámci reklamy poskytla kompletní soupravy pro trutnovský klub a navíc se bude také starat o fanshop a merchandising klubu.

Kádr pro nadcházející sezónu

Manažer klubu Ondřej Poul vyjmenoval celkem 28 jmen, které budou v nadcházející sezóně hájit barvy HC BAK Trutnov. Zde je seznam všech jmen.

Brankáři: Patrik AŠENBRENNER, Petr PIVRNEC, Mikuláš PLUHÁČEK

Obránci: Lukáš VÁCHA, Lukáš JUNEK, Matěj SUK, Vojtěch PRAŽÁK, Vojtěch FALTYS, Bohdan VIŠŇÁK, Marek ŠPETLA, Tomáš JELÍNEK (střídavý start Dynamo Pardubice), Václav LEDER, Jakub KYNČL

Útočníci: Vojtěch KUBINČÁK, Jan SEMORÁD, Petr ŠINÁGL, Jakub MARTINEC, Pavel FEDULOV, Yaroslav UKHIN, Petr CHYTRÁČEK, Filip KRSEK, Radek KRSEK, Matěj POUL, Roman JANOUŠEK, Jakub TATAR, David VACEK, Jiří BUCEK, Dominik CHÁRA (oba střídavý start Dynamo Pardubice)

Realizační tým: Petr VÁCHA (hlavní trenér), Ondřej POUL (asistent trenéra), Jaroslav ŘEHÁK (asistent trenéra), Vladimír KAMENICKÝ (trenér brankářů) Luboš PETERA (vedoucí mužstva), Jaroslav POPELKA (kustod)

Letní příprava a příprava na ledě

Ondřej Poul zhodnotil uplynulou letní přípravu. Mužstvo trénovalo od 7.4.2019, kdy podstoupilo vstupní kondiční testy. Poté následovaly tréninky, které probíhali v OlfinCar Fitness Horská, atletickém stadionu Trutnov, na fotbalovém hřišti v Trutnově a na trutnovském koupališti. “Chtěl bych poděkovat fitness Horská za připravené podmínky pro trénink, to samé platí pro atletickou dráhu a fotbalovou umělku a koupaliště. Je vidět že Trutnov jede, spolupracuje a velké poděkování patří Radku Horákovi a společnosti Mebys s.r.o., a Petru Musilovi z trutnovské Lokomotivy. Vytvořili jste nám podmínky, které málo kde fungují a my jsme moc vděční. Kluci jsou připravení a nyní mají do 12.8.2019 pauzu a individuální přípravu. “, zhodnotil celý letní blok manažer asistent trenéra Ondřej Poul.

Mužstvo vyjede na led 17.8.2019 a od 12.8.2019 je čeká příprava na suchu. Trutnov sehraje celkem osm přípravných zápasů včetně znovu obnoveného turnaje BAK Cup. Na něm se představí Nový Jičín, Děčín, Hronov a Trutnov. Turnaj začíná 30.8.2019 v pátek a končí v neděli 1.9.2019. Na Trutnov čeká nové hřiště o rozměrech 60m x 26m (ubydou čtyři metry na šířku od stávajícího rozměru) a také nová kabina, která proběhla kompletní rekonstrukcí.

Závěr

V rámci celé tiskové konference přišlo i na dotazy fanoušků. Celá tisková konference skončila po 45 minutách a mimo jiné poděkoval Ondřej Poul i Luboši Peterovi. “Luboš je speciélně pro mě nepostradatelný člověk v klubu. Jeho organizační schopnosti jsou na profesionální úrovni a já mu tímto děkuji, že v klubu je a bude.“, sdělil trutnovský manažer.

Pro více informací sledujte naše sociální sítě Facebook a Instagram a samozřejmě i naše webové stránky! Čeká nás nová éra trutnovského hokeje a my vám všem moc děkujeme! Redakce