|

TISKOVÁ KONFERENCE HOKEJOVÉHO KLUBU DRACI, Z.S.

Měsíc červen nastal. Na jeho konci nás čeká nejzásadnější věc tohoto léta a to je tisková konference. Na této akci klub představí vše, co se v mezi sezóně zatím událo a hlavně i plány do budoucna. Více informací v článku.

Tisková konference proběhne v pátek, 28.6.2019 od 18:00 v restauraci & baru Sokolovna, která leží na řece Úpě a vedle má sídlo náš generální partner, stavební společnost BAK, a.s.

Co bude předmětem připravované tiskovky? Zde můžete nahlédnout do připravovaného programu.

1. Představení nové identity - loga - klubu

2. Představení kádru pro sezónu 2019/2020

3. Shrnutí letního - přípravného období 2019

4. Plány a cíle pro nadcházející sezónu

5. Diskuze a prostor pro dotazy fanoušků a médií

6. Konec tiskové konference

Jak jistě vidíte, plán je jasný a nabitý, takže určitě neváhejte a na tiskovou konferenci přijděte! Více nám ještě přiblíží manažer klubu Ondřej Poul.

"Nesmírně se všichni těšíme, až fanouškům představíme naše nové logo, které se opravdu povedlo. Můžu v tuto chvíli ujistit všechny fandy našeho klubu, že k 1.6.2019 jsme uzavřeli náš kádr, je hotový. Všechny hráče máme nyní pod smlouvami a společně s Lubošem Peterou vyřizujeme už jen papírově a systémově jejich hostování. Všechny posily, které jsme chtěli, tak máme. V tomto období jsme pracovali všichni nad rámec a já chci všem v klubu poděkovat, protože jsme odvedli kus práce, jako ještě nikdy. Těšíme se na tiskovku a chtěl bych vás všechny i touto cestou pozvat na poslední červnový pátek do Sokolovny, kde všechny naše plány odtajníme!"

No, my tam budeme! A co vy? Těšíme se na vás! Redakce