|

Pohár pro vládce Krkonoš? Už je v Trutnově!

V pondělí 4.3.2019 byl slavnostně předán pohár Krkonošského deníku, pro vládce Krkonoš. Jedná se o trofej, kterou získalo mužstvo HC BAK Trutnov za nejlepší výsledky v minitabulce společně s HC Stadion Vrchlabí a HC Rodos Dvůr Králové nad Labem.

Hokejisté Trutnova mají dovolenou. Přesto nemusí být smutní, jelikož dokázali získat alespoň trofej pro vládce Krkonoš.

Když po zápase s Vrchlabím (4:2) probíhala děkovačka, každému z týmu bylo jasné, že je tento částečný úspěch na dosah. Trutnov vedl tabulku od dva body právě před Vrchlabím.

Následující sobotu však bylo rozhodnuto. Dvůr totiž překvapivě porazil Vrchlabí v základní hrací době (2:3) a bylo tedy rozhodnuté, že i přes neúspěch Trutnova na ledě Dvora, se stane HC BAK Trutnov vítězem poháru Krkonošského deníku.

Pohár je skleněný a mimo jiné je na něm vyryto i logo trutnovského klubu. Do rukou vítězů ho předávali Jan Braun a Tomáš Otradovský, šéfredaktor a sportovní redaktor deníku. Za Trutnov si pro pohár přišel přišel prezident klubu Zdeněk Poul, manažer a asistent trenéra Ondřej Poul, služebně nejstarší hráč Petr Chytráček a naopak nejmladší hokejista Áčka Matěj Poul.

Trofej je tedy doma a my se můžeme radovat z krásného poháru. Děkujeme všem fanouškům za podporu, protože ten pohár, patří i vám!

Více fotografií naleznete na našem Facebooku (www.facebook.com/HC-BAK-Trutnov) nebo na našem Instagramu (@hcbaktrutnov) Redakce