|

Středeční dohrávka v Pelhřimově: Podaří se Drakům navázat na výkon v Děčíně?

V dohrávce 7. Kola II. Ligy ČR se hokejisté Trutnova utkají s domácím Pelhřimovem. Utkání začíná v 18:00 na ZS v Pelhřimově.

Tento článek patří k zápasu PEL - TRU 7:3
HC BAK Trutnov si v posledním utkání vyšlápl na Děčín. Na jeho vlastním ledě uštědřili hosté domácím vysoký příděl sedmi branek a celkově zvítězili 1:7.

Velkou měrou se na výsledku podíleli dvoubodoví Luštinec (2+0), Malý (2+0), Perutek (0+2), Poul (0+2), Shamolin (0+2) a Chytráček (1+1). Skvělý výkon podal v brance Trutnova opět Josef Čáp, který kryl 28 střel a pouhou jednu pustil za svá záda.

Trutnov se v tabulce nachází na deváté příčce a na šestou příčku ztrácí pouhé tři body. Ty by si mohl Trutnov zajistit právě ve středeční dohrávce v Pelhřimově.

Lední Medvědi měli špatný start do sezóny. Ten byl však zapříčiněn tím, že Pelhřimov měl velké problémy se stadionem. Prvních devět zápasů tedy odehráli pelhřimovští na ledě soupeřů.

V posledních třech zápasech Pelhřimov bodoval na ledě Kobry Praha, kde prohrál až po nájezdech. To však bylo vše. V posledním kole dokonce Lední Medvědi inkasovali "desítku" ve Žďáru nad Sázavou.

V sestavě Pelhřimova se nejvíce daří Martinu Hadravovi, který v deseti zápasech zaznamenal 11 bodů (7+4). Sekunduje mu Filip Kasalý, který posbíral bodů 10 (3+7).

V loňské sezóně se Trutnov s Pelhřimovem potkal dvakrát. V Trutnově zvítězili Draci a to v poměru 8:5 a v posledním zápase základní části v Pelhřimově, zvítězili Lední Medvědi v poměru 5:4.

Utkání začíná ve středu 11.11.2015 od 18:00 na ledě Pelhřimova. Děkujeme všem za podporu a těšíme se na domácí zápas proti Nymburku! Redakce