|

Draci jedou do Děčína. Podaří se jim přerušit sérii proher na hřištích soupeřů?

V dalším kole proti sobě nastoupí HC Děčín a HC BAK Trutnov. Hostující celek se bude snažit přerušit sérii tří porážek v řadě na hřišti soupeře. Povede se to trutnovákům?

Tento článek patří k zápasu DEC - TRU 1:7
Trutnov v posledním zápase hostil Bílinu. V trutnovské Pro Hockey Aréně jsme viděli celkem pět branek. Ta poslední padla až v prodloužení a vstřelil jí Pavel Fedulov. Celé utkání odchytal famózně Josef Čáp, který si připsal 44 úspěšných zákroků.

Nejvíce ve formě je ruské trio Uchin - Fedulov - Shamolin. V posledních dvou zápasech nasbíralo trio sedm bodů. Právě utkání s Bílinou ruští legionáři rozhodli.

Děčín se v posledním utkání musel sklonit před svým soupeřem, kterým byly Klatovy. Na ledě farmářského mužstva Škody Plzeň děčín inkasoval desetkrát. V dresu Děčína by si měli dát pozor hokejisté Trutnova zejména na zkušeného Oliveriuse, Haška a Volrába se Zikou. Tato čtveřice stojí za všemi úspěchy domácího mužstva.

V loňské sezóně se obě mužstva potkala dvakrát. Trutnov v prvním zápase v Děčíně vysoko prohrál. Na domácím ledě to už bylo pěkné drama, ale Děčín nakonec také zvítězil a to v poměru 1:2.

Utkání mezi HC Děčín a HC BAK Trutnov začíná v sobotu, 7.11.2015, v 18:00 hodin. Děkujeme za podporu a zůstaňte s námi! Redakce