|

Od letošní sezóny v novém kabátě a s novým sortimentem. Představujeme vám nový Fanshop!

K výročí 70. let od založení klubu jsme si pro všechny fanoušky připravili zbrusu nový Fanshop. Samozřejmě, výroba, dodání zboží trvá a trvat bude, ale před Vánocemi bychom chtěli mít vše na svém místě. Na fanoušky taky čeká řada slev a výhodných balíčků.

Jak jsme již napsali v anotaci, pro všechny fanoušky klubu jsme si připravili nový Fanshop. Jako první přišel na řadu polep, který si vzal na starosti náš partner, společnost ATLAN CZ a.s.. Polep je fantastický a již od příchodu do Pro Hockey Arény svítí na fanoušky.

Společnost ATLAN CZ a.s. se také spolupodílí na celkovém sortimentu. Ve výrobě jsou trička (viz. obrázek), mikiny, propisky, otvíráky, zapalovače a žetony do nákupních košíků. Vše bude potisknuto s logem, které společnost také připravila a vy ho už můžete vídat při soutěži "JSEM V SESTAVĚ".

Další sortiment pochází od společnosti Condor sportswear, která sídlí také v Trutnově. Sortiment Condoru jsou především dresy (jsou ve výrobě), minidresy (jsou ve výrobě), šály, podložky pod myš, šátky, polštáře, fanklobouky atd. Postupně se bude Fanshop doplňovat a jak jsme řekli, před Vánocemi chceme mít naplněno.

Další ze společností, která Fanshop doplní je firma Rykobito s.r.o., která se specializuje přímo na hokejové fans předměty. Od této společnosti budou ve fanshopu obojky pro psy, klíčenky "minipuk" nebo také parfémované dresíky do auta. Výroba potrvá měsíc, takže doplní sortiment od prvně dvou jmenovaných firem.

Poslední ze společností, která se bude spolupodílet na Fanshopu, je Popcup s.r.o., která pro fanoušky bude vyrábět kelímky s potiskem HC BAK Trutnov. Kelímky by měly být v prodeji již při derby s vrchlabím.

Klub HC DRACI o.s., jenž je provozovatelem klubu HC BAK Trutnov, chystá slevy. První vlna slev přijde před svátky, kdy bychom chtěli dát fanouškům šanci zakoupit za speciální cenu "Vánoční balíčky". Další vlna slev poté přijde před koncem sezóny. Výhodnější cenu budou mít držitelé permanentek, kteří se můžou těšit na dovážku Vánočních dárků až do domu, od trutnovských Ježíšků.

Níže si můžete prohlédnout pár věcí, které ve Fanshopu budou.

Redakce