|

Trutnov zajíždí na led Jindřichova Hradce!

K sedmému utkání zajíždí trutnovští hokejisté na led Jindřichova Hradce. Ten se potácí v krizi již od začátku soutěže. Draci budou chtít navázat na předchozí dvě výhry a před derby s Vrchlabím si připsat další důležité body do tabulky.

Tento článek patří k zápasu JHR - TRU 2:4
Hokejisté Trutnova dvakrát za sebou dokázali zvítězit. V utkání, na domácím ledě, s Kláštercem si s chutí zastříleli a vyhráli 8:2. Nejvýraznější postavou byl Pavel Malý, který si připsal tři body (1+2).

V dalším utkání, také na domácím ledě, přivítal Trutnov hostující Písek. Utkání bylo velmi vyrovnané a domácí dokázali otočit celé utkání během posledních dvaceti minut. V zápase si opět tři body připsal Pavel Malý, který vstřelil dvě branky a na jednu přihrál.

Draci disponují druhou nejlepší defenzívou v lize. Lepší už je jen první Kolín. Tomu napomáhá nejvyrovnanější brankářský tandem Jeschke - Čáp. Oba dva mají úspěšnost zákroků přes 91%. V obraně se nejlépe daří první obranné dvojici Poul - Karlík, když prvně jmenovaný nasbíral čtyři body a druhý jmenovaný bodů pět. V útoku je zatím nejproduktivnějším hráčem Pavel Malý (3+4) a sekunduje mu Alexej Shamolin (3+3).

Jindřichův Hradec zažívá zatím velmi nepovedený start do soutěže. Jedno jediné utkání byl Vajgar schopný vyhrát, když na svém ledě porazil v derby Pelhřimov. Poté Vajgar získal pouhý bod po porážce v prodloužení s Havlíčkovým Brodem. V posledním zápase, v Klatovech, dostal Vajgar devět branek a odvezl si porážku 9:2.

Statisticky se nejlépe daří Luboši Voříškovi, který v pěti zápasech nasbíral čtyři body (2+2). V brance Jindřichova Hradce se točí trojice Kubeš - Švihálek - Marek. Nejlepší z této trojice je Tomáš Kubeš, který i přes nepříznivé výsledky si drží úspěšnost zákroků kolem 90%.

Jak utkání v Jindřichově Hradci dopadne, to se dozvíme již tuto sobotu 17.10.2015 od 18:00. Děkujeme všem fanouškům z podporu a těšíme se na další utkání! Redakce